Arkturierna via Daniel Scranton, 25 december 2017

Att Visa Er Styrka i 2018 ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Ni har styrkan inom er att uthärda så mycket, och den mänskliga viljan är legendarisk i denna galax. Ni demonstrerar er styrka varje gång ni står inför en utmaning och möter den. Oddsen har staplats mot er sedan början av livet på jorden för mänskligheten, men ändå, titta på vad ni skapat som en ras. Se hur långt ni har kommit, och var stolta över att vara mänskliga.

Vi vet att det verkar som att på andra delar av galaxen, andra stjärnsystem, planeter och månar, är där det händer. Det verkar som om det är där alla de goda sakerna händer men förstå att du bestämde dig för att inkarnera på den tuffaste planeten i den tuffaste dimensionen, och använd den sanningen till att få tillgång till ännu mer styrka och vilja. Skiftets enormitet från den tredje dimensionen till den femte dimensionen kan inte överdrivas.

Därför är det så mycket uppmärksamhet på er just nu, och det är därför ni tar emot så mycket från andra delar av galaxen. Det är inte för att någon där ute ser dig som svag. Vi ser oss alla som formidabla och kapabla, och vi uppskattar er från varje dimension. Platsen där du går in i dig själv för att nå din styrka är inte dina muskler, och det är inte ditt sinne. Det är ditt hjärta som innehåller kraften, styrkan och portalen till Källenergin.

När du ser tillbaka på det här året av din tid, notera hur ofta du kunde ha gett upp men inte gjorde det. Erkänn den styrka som vi har sett hos er alla i er själva och ta det erkännandet med dig in i det nya året.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatts över en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

You may also like...