Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 28 maj, 2023

 

Nya hjärtchakrauppgraderingar och deras effekter på dig ∞

The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att kunna ge er denna sändning eftersom vi vet att detta är en som många av er kommer att bli glada över att höra. Du har fått en serie uppgraderingar av dina hjärtchakran som kommer att göra det mycket lättare för dig att ta dig igenom alla blockeringar och eventuella uppdämda känsloenergier som du har fastnat där i era hjärtan, runt era hjärtan, och speciellt inom dina hjärtchakran. Dessa uppgraderingar har du fått av dina guider medan du sover, och de har skräddarsytts unikt för var och en av er. Vi talar nu till hela mänskliga kollektivet, inte bara de av er som är vakna. Vi vill också att du ska veta att dessa uppgraderingar hjälper dig att gå djupare in i dina egna hjärtchakran och kommer att göra det lättare för dig att komma åt den flerdimensionella portalen som finns i mitten av ditt hjärta.

Du kan nå vilken plats som helst, vilket väsen som helst, vilket kollektiv som helst, inom detta universum och bortom det genom att gå in i och genom att sätta ditt medvetna medvetande i centrum av ditt hjärta. Många av er har dock känt er blockerade och har inte kunnat komma åt det ni har sökt tillgång till, men allt håller på att förändras nu. Det förändras eftersom det är meningen att du ska växa och expandera på det sätt som du har varit.

Ni har blivit uppmuntrade att gå in i er och att vara hjärtcentrerad, men nu när belöningen är större än den någonsin har varit, är det mer sannolikt att ni gör det. Du är mer benägen att skapa de kopplingar som du vill skapa. Det är mer sannolikt att du får den information du har velat få. Det är mer sannolikt att du kommer åt de minnen som du har velat avslöja ganska länge, och allt detta är bara början.

När du får tillgång till ditt flerdimensionella jag, kommer du också att ha mer tillgång till dina gåvor och förmågor, de akashiska rekorden och varje varelse du någonsin velat kanalisera. Att släppa de uppdämda negativa känslorna och avlägsnandet av dessa blockeringar kanske inte känns så bra för dig medan dessa saker händer, men vinsten är enorm. Och så rekommenderar vi att du ställer in dig på dina hjärtan just nu, att du andas in i dem och känner efter vad det är vi berättar om. Upplev det själv. Se själva vad som är tillgängligt för dig nu som inte var tillgängligt för dig för bara några månader sedan.

Processen att ge dig dessa uppgraderingar har varit lång, men uppgraderingarna är nu klara och du kan börja skörda frukterna av dem under din vakna tid. Du kan börja ställa in dig på vad du är kapabel till nu eftersom du har fått tillgång till allt som finns inom dig av dina vackra, kärleksfulla och mycket hjälpsamma andeguider. Ditt högre jag hade något att göra med det, naturligtvis, också.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med er.”

Du gillar kanske också...

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *