Judas Iskariot via Ann Dahlberg, 26 december, 2017

Judas Iskariot

Tisdag 26 december 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Judas Iskariot och jag vill önska Er alla en God fortsättning på den högtid som ni firar. Jag hoppas att ni tagit er lite tid för er själva så att ni inte låtit stressen ta över era liv. Stress är inte så bra för kroppen, den sänker er vibration eftersom kroppen får arbeta mycket med att hantera den stress och de känslor som detta tillstånd ger. För att behålla den högre vibration som ni har uppnått så behöver ni hålla er kropp och ert sinne i balans. Det kan vara bra att dra några långa djupa andetag för att släppa känslor av stress och återfå sin balans. Inget går fortare för att man stressar, det har var och en fått uppleva vid något tillfälle. Ett arbete som görs lugnt och metodiskt bidrar till en högre kvalite´ och ett snabbare resultat. Likadant är det med den transformation som ni befinner er i. Det går inte att stressa fram resultat. Allt måste gå lugnt och metodiskt fram för att ge det bästa hållbara resultatet, ett resultat som gagnar flest människor och Jorden som helhet bäst. Helheten och kvalite´n måste här beaktas, likaså det varaktiga resultatet. Jorden går framåt nu så det finns ingen tid att backa utan allt måste så sakteliga ge framsteg. Framsteg för vår Jord och den stora mänsklighet som nu är på väg i sin stora transformation. Det är där svårigheten ligger, ni stiger upp som ett kollektiv och det är många pusselbitar som ska passa in i varandra. Det fattas inte så många pusselbitar nu så det är därför som ni redan har börjat stiga lite grann. Känner ni efter så kan ni redan känna lite luft under era fötter.(smile)

Det nya året står för dörren och det kommer att bli ett fantastiskt år för er kära Jordbor. Det kommer att börja med dunder och brak för att sedan rulla på med mycket ljus och kärlek. Var beredda kära Jordbor för er värld kommer att vändas lite upp och ner i början av det här året. Stå stadigt med fötterna i marken och håll ljuset i era händer och i ert hjärta så kommer det nya året att bli det fredsår som ni så länge längtat efter. Det kommer nu att bli fred på Jorden och människorna kan börja arbeta för ett bättre och hälsosammare liv för alla och för den Jord som de lever på. Ljus skiner i mångas hjärtan nu, så det är ljuset som leder vägen på Jorden idag. Ljuset har kraft och kärlek till allt levande och strör balsam vart det än drar fram. Balsam för allt som har lidit och dött. Nya skördar sås och allt kommer att bli levande igen. Känn hur allt spritter inom dig, känn energin i luften, naturen ja i allt som du förnimmer runt dig. Det är en ny tid som har börjat, en ny tid av kärlek och fred. Ja det är i en sällsam tid som ni lever i nu och det är den stora förvandlingens tid. Var rädda om er själva och varandra nu för det är nu som ni ska bilda en enhet av ljus och kärlek. Ni ska sedan låta detta ljus och denna kärlek förvandla er själva och er Jord. Det är en sällsam tid, ett historiskt ögonblick av transformation från en dimension till en annan. Känn energin, känn glädjen, känn ljuset som tar boning i era kroppar nu. Stå kvar i ert ljus och i er kärlek för ni är en del av denna förvandlingsprocess som er Jord befinner sig i just nu.

Jag vill bara avsluta med att tacka alla människor på Jorden för det ljus som ni nu har förankrat på vår kära Jord. Det är med stor kärlek och ljus i mitt hjärta som jag ödmjukt böjer mig för det ljus som ni nu sprider på Jorden.

Stor kärlek

Judas

 

 

Du gillar kanske också...