Arkturierna via Daniel Scranton, 25 mars 2019

Arkturierna via Daniel Scranton, 25 mars 2019

Per Staffan 25 mars 2019

Arkturierna (kanaliserat meddelande)

Medvetenhet & Sensitivitet ∞Det 9D Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har börjat uppskatta den medvetenhet som vi har upplevt inom er som är vakna. Er medvetenhet beror till stor del på er känslighet, snarare än på er strävan efter kunskap. När du är känslig, tar du till dig saker. Du kan lukta dig till sanningen eftersom du kan känna hur en person vibrerar och denna känslighet kommer att öka nu på grund av de snabbrörliga energierna och eftersom alla har bett om ännu mer medvetenhet än vad ni redan har.

När man tittar på världen som den just nu är, skulle det vara lätt för er att gå in på en pessimistisk väg om ni bara skulle se på fakta och ord och handlingar från en minoritet av individer. Men om ni istället skulle använda den känsligheten för att känna in sanningen om att mänskligheten gör framsteg, då skulle ni vara mycket mer optimistiska. Vi kan känna att fler och fler av er struntar i nyheterna och till och med sociala medier och tonar in mer till er själva och till Moder Natur och Moder Jord.

Vi kan berätta att våra meddelanden går hem för så många av er. De ger dig bekräftelse på att du är på rätt väg och att det är viktigt att du ser inom dig och att kopplar ihop dig mer med allt som är tillgängligt för dig. Det kommer också att komma ut mer information, och olika människor kommer att välja olika sidor utifrån vad deras övertygelse redan är.

Du kommer inte att se särskilt många människor ändra sina sinnen där ute eftersom det första steget att ändra sitt sinne förändrar ens vibration. Och om en person inte är känslig nog för att ens veta vad de vibrerar, kommer de att fortsätta att vara i det mentala riket av fakta och siffror.

Ni är de som vi räknar med är annorlunda, som har en annan inställning till livet och synen på livet. Vi vet också att ni kommer att ha det eftersom det är vad ni anmälde er till. Ni anmälde er till att vara vägvisarna, ljusbärarna och ljusbringarna. Ni kom hit till Jorden vid denna tid för att vara ledande och att söka Sanning med ett stort S. Den enda sanning som ni alltid kan hålla fast vid är att ni är Källans Energibärare som har en upplevelse.

Allt annat är bara er skapelse, och ni skapade allt för nöjet att göra det. Kom ihåg detta nästa gång någon omkring dig blir väldigt seriös och försöker dra in dig i en seriös konversation om något du vet är bara en illusion. Kom ihåg att använda din känslighet för att i första hand bestämma om du verkligen behöver vara i en konversation med den personen.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att ansluta oss med er. ”

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Watch the Video Here – I’m in It!

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...