Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 juni 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 juni 2020

 

Full & Öppen Mänsklig / E.T. Kontakt

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har upplevt mer av en känsla av kontakt med de av er i den fysiska världen på Jorden som väldigt gärna ville ha kontakt med oss. Vi har lagt märke till att de av er som är intresserade av att ha en relation med oss ​​har lyckats höja era vibrationer och ställa in er till oss mycket bättre än för bara några månader sedan.

Nu finns det flera orsaker till att denna större förmåga att ansluta till oss har uppstått inom er. Först och främst utvecklas ni hela tiden, stiger upp och blir mer av era Högre Jag. Det sätter er i ett högre vibrationstillstånd regelbundet. Ni behöver inte ens försöka höja er vibration så mycket som ni brukade. För det andra har ni öppnat er för oss under dessa sändningar som vi har gett via kanalen här. Och vi har uppmuntrat er under ganska lång tid att vara mer jordade, mer närvarande och mer hjärtcentrerade, och ni har lyssnat. Ni har gjort er mer tillgängliga för oss genom er intention att ansluta till oss i astralplanet.

Vi är mycket glada över att ni alla har mer tro på er själva och lyfter er själva till den punkt där ni förväntar er att dessa samarbeten ska inträffa. Ni förväntar er att kunna känna oss, känna vår energi och kunna översätta det vi överför direkt till er. Det här är mycket goda nyheter för mänskligheten, för det är ni som banar vägen för större anslutning till utomjordiska.

Ni är de som gör dessa förbindelser möjliga för era medmänniskor, och ni är de som kommer att lära andra hur man gör det. Ni kommer att ange exempel som ni redan iscensätter, och andra kommer att lägga märke till det inom en inte så avlägsen framtid. De kommer att fråga er hur ni lyckades få kontakt, och ni kommer att berätta för dem.

Ni kommer att leda mänskligheten in i tiden där det kommer att finnas full och öppen mänsklig och utomjordisk kontakt. Detta vet vi vara sant. Och som vi har sagt, vi ser redan början på denna nya era för mänskligheten, och vi ser det i var och en av er som har framfört önskan att få kontakt med oss.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...