Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 mars 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 26 mars 2019

SENASTE NEDLADDNINGARNA OCH KODERNA ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi är väldigt nöjda med hur ni har hanterat de senaste kraftfulla nedladdningarna som ni har fått. Vi kan se hur bra ni har tagit in energin och informationen från dessa nedladdningar och vi är naturligtvis ivriga att se vad det är ni ska göra med energin och informationen för att göra era liv bättre och göra det till en bättre upplevelse av skiftet för hela mänskligheten.

Ni har fått koder som när ni kommer åt dem börjar ni känna er mer än femdimensionella varelser. Dessa koder som har laddats ner i era energifält är som små påminnelser om hur det var för er sista gången ni var femdimensionell. För de flesta av er talar vi om miljoner av jorden år sedan. Och så behöver ni en påminnelse som beströs för att ge dig en smak av vibrationen av hur det är att vara ert högre själv helt och fullt och hela tiden.

Det finns givetvis vissa biverkningar för att ta emot nedladdningar som den här. Du kan uppleva mer trötthet, mer törst, mer hunger. Ni kan uppleva mer hemlängtan till andra stjärnsystem också, för när ni påminner om era femdimensionella själv är ni också påminda om hur mycket roligare ni hade i de andra stjärnsystemen. Kom ihåg att det har förekommit krig och planeter har tagits över i andra delar av galaxen där ni tidigare inkarnerat. Den femte dimensionen ni skapar med just nu med universum och källan kommer att vara en av fred och harmoni.

Så ni tar allt som ni har fått från att vara första, andra, tredje och fjärde dimensionella varelser och kombinera det med det bästa av den femte dimensionen. Och det är vad ni sam-skapar med just nu. Det är en av anledningarna till att ni inte är alla femte dimensionella varelser än. Ni är fortfarande några som har en del skapande att utföra. Du har fortfarande en del att komma ihåg och du har fortfarande lite utveckling som du hjälper resten av mänskligheten med.

Ni hjälper resten av mänskligheten att göra sig redo för så mycket mer än de har tillåtit sig att uppleva hittills i denna eller någon annan livstid på planeten Jorden. Så det är ett stort företag. Men igen, som vi ser hur bra ni hanterar de senaste nedladdningarna, vet vi att ni inbjuder mer att komma och vi är mycket glada över att vara en del av den processen med er. Vi har så mycket kärlek, respekt och beundran för er alla som går igenom detta just nu. Var snälla och försiktiga med er själva. Kom ihåg att er närvaro är tillräcklig.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

 

 

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Watch the Video Here – I’m in It!

 

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...