Det Arkturiska Kollektivet via Dragongirl, 24 mars, 2019

Det Arkturiska Kollektivet

Via Dragongirl

Vi är det Arkturiska Kollektivet som har kommit hit för att tala med er om väntan. Vi hör klagomål från många uppvaknade om väntan. Väntan på den stora eruptionen, den stora vågen, den stora Händelsen, som slutligen kommer att väcka upp alla. Det verkar ta så lång tid, säger ni. När kommer det att ske?

Det här är vad ni måste förstå. Ni är krigare. Alla ni som läser det här är krigare i hjärtat, och krigare är inte kända för att vara de mest tålmodiga själarna. Det är därför ni valde denna erfarenhet, därför att ni ville kämpa, eller lära er att kriga på ett annat sätt, ett bättre sätt än ni använde er av i tidigare liv. Ni har lärt er från tidigare liv, eller från tiden mellan dem, att de bästa krigarna kämpar för fred.

Den här gången valde ni ett liv som skulle få er att minnas denna läxa, att kämpa för fred, både den inre och yttre. Kanske är ni för närvarande reinkarnerade i en fysisk kropp som kräver mer vård än ni skulle önska? En kropp som inte är särskilt stark, bränner sig lätt i solen och har fallenhet för allergier eller andra sjukdomar. Det här är inget misstag, kära vänner. Ni valde kroppar som skulle tvinga er att fokusera på ert inre.

Det skulle vara lättare för er, de flesta av er, att plocka upp ett svärd och dräpa någon mörk varelse i er mytologi, än att kämpa mot den strid ni möter nu – en inre strid – att ha tålamod och ja, att vara tålmodig och vänlig, därför att det skulle vara dumt att påskynda processen, att försöka få människor att stiga upp snabbare, innan de är redo för det. Liv skulle förkortas och förloras. Mänskligheten har beslutat sig för att stiga upp på bästa möjliga sätt. Lita på det.

Det kommer att hända och det håller på att hända. Öppna era ögon och ni kommer att se tecken på uppstigningen överallt omkring er. Men ert arbete, er kamp nu, är att hålla ljuset. Var kärleksfulla mot dem som håller på att vakna upp, även om det går trögt. Ha tålamod med dem och er själva. Kom ihåg att ni valde att vara här, i denna kropp, så att ni kunde kriga på ett annat sätt – ett inre sätt, för fred.

Här är en övning som ni kanske tycker hjälper er: föreställ er själva, såsom många av er brukade vara, som en gråsprängd krigare i läder och rustning, ärrad, smutsig och med en del utslagna tänder. Föreställ er nu samme krigare som sitter på en blomsteräng och försöker se inåt, meditera och vänta. Det är lite humoristiskt, eller hur? Förstår ni nu varför ni kämpar? Ni håller på att lära er att visa tålamod mot andra och mot er själva. Le! Släpp förväntningar och förutfattade meningar. Släpp in ljuset! Håll kvar så mycket ljus som ni bara kan under hela dagen och bara var. Det är så ni vinner. Det är sann seger.

Vi är det Arkturiska Kollektivet och vi älskar och högaktar er. Tack för er service. Vi har njutit av att tala med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...