Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 3 november 2019  

Det Arkturiska Rådet den 3 november 2019

 

MÄNNISKLIGHETENS HJÄRT CHAKRA ÖPPNAR SIG

DET 9D ARKTURISKA RÅDET

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är oerhört nöjda med mängden medkänsla som vi ser på Jorden just nu. Det finns en enorm öppning av mänsklighetens hjärtchakra som svar på tragedierna och traumerna som förekommer där på Jorden. Ni har större tillgång till nyheter från den andra sidan av planeten nu och det förenar er närmare som ett mänskligt kollektiv. Det verkar som om saker och ting blir värre på jorden eftersom ni är medvetna om mer än ni någonsin varit tidigare.

Mänskligheten började öppna sina hjärtan för varandra för länge, länge sedan och den praxis som ni har haft för att känna medkänsla med era grannar, era vänner och era släktingar har nu utvidgats till människor i länder som ni aldrig kommer att besöka. Det är anmärkningsvärt. Ja, ni har fortfarande rasism och sexism, masskjutningar och hatbrott. Ni har fortfarande alla dessa grymheter och mer som förekommer på er planet, men nu känns mer medkänsla och det finns fler människor som öppnar sina hjärtan för människor som de inte känner någon verklig koppling till på många sätt.

Det brukade vara så att ni kunde känna så mycket mer för någon om de var en familjemedlem än om de var en fullständig främling, som bor tusentals mil från er. Men nu ser vi att ni har öppnat er tillräckligt för att ni kan känna för någon som ni aldrig kommer att träffa och ni kan känna igen den personen som en annan aspekt av er. Ni kan se hur de känner är vad ni känner. Ni blir alla så mycket bättre på att inse att ni har känslor, känner dem och utvidgar hjärtats energi till alla som är i nöd.

Och vi pratar specifikt med er som är vakna eftersom vi vet att en stor del av er uppvaknande resa måste vara öppningen av ert hjärtchakra. Ni börjar uppleva världen annorlunda. Ni upplever natur och djur på ett annat sätt än ni gjorde tidigare. Och vi vet att frestelsen för empatiska är att stänga ner det chakrat, stänga av det och att krypa in i ett hörn på grund av hur mycket ni känner, men vi ser så många av er komma ut från hörnen med fler verktyg än någonsin att hjälpa er att navigera genom en värld som behöver er, som är törstig efter medkänsla och innerligt helande energi.

Vi har sagt detta tidigare och vi kommer att säga det igen. Ni är de som har blivit kallade att leverera till era medmänniskor och ibland måste ni känna några saker som ni inte vill att någon ska känna. Men ni vet också att ni inte vill gå tillbaka till att känna er separerade, ensamma och att vara väsentligt mindre än Källans Energi. Och så där är ni, grundar er på så höga frekvensenergier som möjligt, känner all denna medkänsla och skickar den helande energin till alla världens hörn. Vi kunde inte vara stoltare än vi är över er alla.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...