Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 juli 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 juli 2019

Per Staffan July 28, 2019

Arcturians (channeled messages)

True Spiritual Mastery ∞The 9D Arcturian Council

Sant Andligt Mästerskap Det 9D Arkturiska Rådet

“”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har förmågan att vara överallt, samtidigt, och också att vara ingenstans i den meningen att vi är icke-fysiska. Vi är icke-lokala och icke-dualistiska. Ni lever i en dualistisk, polariserad dimension där ni ofta känner er begränsade, instängda i en fysisk kropp. Ni behöver till och med tillåtelse att resa till ett annat land och får vanligtvis bara stanna under en viss tid innan ni är lagligt skyldiga att lämna. Ni har en helt annan upplevelse av detta än vad vi har.

Men ni har också förmåga att känna så mycket mer lättnad än vad vi någonsin kommer att göra igen. Som din verklighet är skapad ger det dig möjlighet att uppleva att bli hungrig och sedan äta. Du kan känna dig trött och sedan få du en vilsam natts sömn. Du kan känna kyla och sedan värmas upp. Du kan känna kaos och sedan frid. Om du kan omfamna de upplevelser som är motsatsen till vad du vill ha eftersom de ger dig möjlighet att sedan uppleva vad du vill, så kan du gå igenom dessa upplevelser mycket snabbare. När du inte får det du vill direkt och skakar nävarna mot himlen och skriker, ’Varför jag?!’, försenar du processen lite mer.

Du tillåter inte i det ögonblicket att det du vill uppleva flyter till dig naturligt, men det är okej. Till och med den erfarenheten har sina positiva sidor. Din längtan ökar i det ögonblick när du skriker. Din uppskattning av att få vad du vill har en tendens att öka eftersom du gick ner i den där gropen av förtvivlan.

Ofta hör du berättelser om munkar eller kloka äldre, och i de berättelserna reagerar inte individen på ganska mycket emotioner för varken goda eller dåliga nyheter, och poängen med historien är att visa att du inte behöver det. Den kloka personen i historien är tänkt att vara ett exempel på någon som är mer utvecklad. Men där vi sitter, tycker vi det är mer imponerande att se dig ha en sann och verklig känslomässig reaktion på något och sedan rensa den känslan genom att bearbeta den och till och med föra dig själv till en plats med lugn och ro medan ingenting i omständigheterna har förändrats. Det är sant mästerskap.

Det är de historierna du behöver berätta för du har många känslor inuti dig, och syftet med livet är inte att överskrida dina känslor. Det är att ha dina känslor och att inse att allt som orsakar att du har dessa känslor också kan omfamnas. Du kan lära dig att känna dig styrkt. Du kan veta att ingenting utanför dig är starkare eller kraftfullare än vad du är, eftersom du tar den känslomässiga smällen, tar dig själv till platsen av lugn och ro inom dig och fortsätter med ditt liv.

Du fortsätter med att skapa det du vill uppleva. När vi ser en av er göra det, vet vi att vi observerar en riktig mästare.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har haft glädjen av att få kontakt med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

 

Du gillar kanske också...