Arkturierna via Daniel Scranton, 26:e november, 2017

Arkturierna via Daniel Scranton, 26:e november 2017

 

 

Hjälp andra utvecklas genom att lyssna

∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

Ni vill alla utvecklas tillsammans,

och för att kunna få med så många som möjligt,

är det mycket viktigt att kunna ge de personerna

rätten till sina uppfattningar och övertygelser.

När ni gör det visar ni kärlek och medkänsla,

och ger dem möjlighet att växa genom att ni

accepterar dem som de är.

∞ 9D Arkturiska Rådet

 

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada att kunna ansluta till er alla.

Innan ni pratar rekommenderar vi att ni lyssnar. I era konversationer nu med varandra, försöker ni ofta ta poäng, eller informera lite. Ni vill ofta höras. Tänk på att personen eller personerna ni pratar med, vill ha exakt samma saker. De vill också bli hörda, till och med mer än så, de vill bli förstådda. De vill bli erkända.

Om ni är empatiska, vilket de flesta av er som vaknat är, vet ni vad den andra personen eller personerna känner. Men de vill fortfarande bli hörda, så det är er uppgift som en medkännande och kärleksfull varelse, att lyssna och lägga lika stor vikt vid andra människors uppfattningar, som vid er egen.

Om ni pratar med någon annan vars politiska övertygelse är väldigt olik er egen, kanske ni bara vill tro att de har fel och ni har rätt. Från där de andra personerna kommer, kan de ha rätt och de har alla rätt till sina övertygelser, oavsett hur bakvänt eller ålderdomligt det än kan verka för er.

Ni vill alla utvecklas tillsammans, och för att kunna få med så många som möjligt, är det mycket viktigt att kunna ge de personerna rätten till sina uppfattningar och övertygelser. När ni gör det visar ni kärlek och medkänsla, och ger dem möjlighet att växa genom att ni accepterar dem som de är.

Så oavsett vad någon annan än säger till er, så föreslår vi att det första ni bör göra är att bekräfta personen. Visa personen ni talar med respekt, och låt honom eller henne säga det de vill, utan att avbryta. När ni talar, tala från hjärtat. Var en förebild för den andra personen och visa hur det känns när något talas från hjärtat, hur det låter och ser ut. De spelar ingen roll vilket samtal ni har eller med vem, för ni kan hjälpa till med att föra den andra personen vidare, i sin andliga utveckling.

Vi är Arkturiernas Råd, och vi har glatt oss åt anslutningen med er.”

 

Översättning: Margareta Jonåker

Du gillar kanske också...