Det Arcturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 februari 2020

Det Arcturiska Rådet via Daniel Scranton, 8 februari 2020

Ni gör förändringen möjlig i denna uppstigning process ∞ 9D ARCTURISKA RÅDET, kanaliserat av DANIEL SCRANTON

 

”Hälsningar. Vi är Arcturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har varit mycket glada över att se hur ni alla har hanterat er själva genom denna uppstigningsprocess. Vi talar specifikt till dem av er som får denna överföring, eftersom ni är de som är vakna nog att hantera era trauman, era negativa känslor, och era hjärtesorger på ett utvecklat och moget sätt. Ni har alla sett karaktären i filmen eller TV-serien som hanterar att bli avvisad, bli avskedad eller på annat sätt sårad genom att gå till baren och dricka sig in i glömska. Ni har sett speglas i dessa berättelser hur många människor hanterar sin sorg och smärta.

Och ni har alla kommit till den punkt nu där ni inte letar efter närmaste flyktväg eller bedövningsmedel för att försöka gömma er för de känslor och minnen som är så svåra att acceptera och omfamna. Ni är ledarna för denna medvetande evolution eftersom ni har beslutat att ni vill möta det mörkret och dessa demoner medvetet som de är.

Många undrar vad de förväntas göra, som om det finns handlingar som kan göra lika stor skillnad på er värld som bearbetning av era känslor och hanterande av era egna saker. Det finns inget agerande som ger mer till era medmänniskor än att föregå med det vackra exemplet av viljestyrka.

När ni kommunicerar, när ni mediterar, när ni tar hand om er själva och visar medkänsla för andra, kan ni vara säkra på att ni gör tillräckligt för att hjälpa hela kollektivet, ett kollektiv som har mycket få exempel som visas för det på rätt sätt att hantera vissa något som kommer upp inifrån. Och så, ni är de okända hjältarna. Ni är de som arbetar bakom kulisserna för att bidra med något som är ovärderligt för hela det kollektiva medvetandet. Det är ni som visar vägen, och det räcker med ett bidrag. Allt annat ni gör är en bonus.

Vem ni är, och hur ni är i världen, det är vad som betyder något. Ni låter er också komma till den kärlek som är kärnan genom att hantera det som är tungt, mörkt och som döljer den kärlek och det ljus som finns inom varenda en av er. Så ni skiner ert ljus, och ni är agenter för kärlek, och det är anledningen till att ni är vägvisare, ljusarbetare och agenter för förändring. Det är så här det görs, och det är ni som gör det. Grattis till er framgång.

Vi är det Arcturiska Rådet, och vi har haft fin kontakt med er.”

Översättning:  Mats

https://sananda.website/the-arcturian-council-via-daniel-scranton-february-8th-2020/

 

Du gillar kanske också...