Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 6 augusti, 2018

Att samskapa med den nya generationen människor

Hälsningar! Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla. 
Vi har ett perspektiv på era liv som vi skulle älska att få dela med er. Vårt perspektiv är, att ni gör saker och ting så mycket bättre för de som kommer nu, de nya människor som föds nu. Om ni kunde erkänna detta; om ni kunde hedra er själva för att ni gör livet bättre för de som kommer in nu, så skulle ni förstå att ni har mer än ett syfte med att vara här.

Ni är inte här bara för att ”skifta” och ni är inte här bara för att förena galaxen. Ni är inte här bara för att hjälpa andra att skifta; de som verkligen behöver hjälp när den tiden är inne. Ni är också här för att göra saker och ting lättare för den här nya generationen, som också tjänar ett kraftfullt syfte för resten av kollektivet. De kommer in med vetandet att de skiftar.

De har ”lyxen” att inte behöva bli så indragna i det vanliga 3- och 4-dimensionella dramat och traumat. De blir ljusbärarna som håller en högre frekvens för alla och de samskapar också med de av er som har varit med ett tag. Så, istället för att ni förbereder dem för det tuffa livet, som normalt skulle vänta dem i egenskap av 3-dimensionella varelser, så kommer ni att med dem samskapa en version av den femte dimensionen, som kommer att bli så vacker och harmonisk.

Ni är vägvisarna för så många och ni ser er själva sällan i det slags positivt ljus. Men, vet detta – vi har detta perspektiv och vi ser er. Vi ser hur ni lever era liv. Vi ser vad som betyder något för er och vi ser vart ni är på väg och vi är väldigt, väldigt glada att meddela att ni gör ett underbart jobb med att vara vägvisarna och ljusbärarna och mentorerna för de i den nya generationen, som vill samskapa med precis sådana som ni. Om ni mottar detta meddelande, så ja. vi pratar om er.

Vi är det Arkturiska rådet och vi har njutit av att ansluta till er.

Översättare:

Marie Silja

Du gillar kanske också...