Arkturierna via Daniel Scranton, 28 december 2017

Arkturierna via Daniel Scranton, 28 december 2017

 

Att Meditera är Kraftfullt ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

När du sitter tyst och uppmärksammar ditt andetag, det är då du är mest kraftfull. Det är då du är mest ansluten, mest inrättad och mest medveten. Många individer tror att om de tänker under meditation, så gör de inte rätt, och det räknas inte på något sätt. Många ger upp meditation eftersom de tror att de inte är bra på det, och därför inte kan göra det.

Men tänkande under din meditationstid kan också ge dig bra insikter. Du kan bli medveten om vad som är viktigt för dig. Du kan avgöra din vibration genom att uppmärksamma dina tankar, och du kan säkert bli mer medveten om dina känslor genom att först lägga märke till dina tankar. Så släpp de känslor av perfektion som du har när det gäller meditation, och fokusera istället på fördelarna.

När du befinner dig i meditation, föryngrar du dig själv, du har tillgång till mer av den Källenergi som du verkligen är, och du är i ett tillstånd av att ta emot. När du mediterar, gör du inte tekniskt någonting, men du uppnår så mycket. Det är i din icke-handling som du tillåter allt som du redan har gjort att träda i kraft.

Du påverkar detta universum mer i din uppmärksamhet av din vibration än alla dina handlingar, ord och tankar tillsammans. Ge er själva gåvan av så många minuters meditation som ni möjligen kan bevilja er på en dag, eftersom det alltid kommer att vara väl använd tid.
Ni är mästare, var och en av er och i ett meditativt tillstånd. Om ni tillåter er, så kan ni känna hur mästerliga och kraftfulla ni är. Ni kan känna er utvidgade, attraktiva och tillgängliga. Det är en gåva, och ju mer av meditationens gåva ni får, desto mer kommer ni att få från universum.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har glatt oss åt en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...