Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 augusti 2017

Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 30 augusti 2017

Rensa Galaktisk Karma ∞Den 9:de Dimensionella Arkturiska Rådet

 

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att vi är anslutna till er alla.

Vi har börjat undersöka möjligheten att ni har tagit på er mer än ni kan hantera. Vi är ganska säkra på att mänskligheten i er rörelse framåt utför en serie Herkules-uppgifter, i er uppstigning. Ni har redan övervunnit så många eoner av programmering. Det har redan varit så många positiva resultat från er villighet att uthärda och nu undrar vi om ni för denna galax har axlat alldeles för många bördor.

Ni måste förstå att ni inte bara återintegrerar alla olika aspekter av er själv från tidigare livstider, utan ni hjälper också hela galaxen att frigöra sig från karma som skapats av varelser utanför ert solsystem. Det är en mycket stor uppgift att ta på sig, även om detta var avsikten redan innan ni inkarnerade. Just nu undersöker vi möjligheten att ta hand om resten av galaxen, om det är möjligt att lyfta denna uppgift från mänsklighetens axlar.

Även om många av er inkarnerade i de andra delarna av galaxen där karma skapades, är det fortfarande mycket en fråga om en planet och en dominerande art på den planeten. Så ni kan förvänta er att få lite hjälp i någon form. Kanske kommer vi att buffra energierna lite mer. Kanske kommer era guider att vara involverade i att frigöra er från denna uppgift att rensa galaktisk karma. Kanske kommer varelser från andra delar av galaxen i andra stjärnsystem att komma överens om att själv ta på sig en del av bördan.

Alla är intresserade och upphetsade att se mänskligheten lyckas, så vi hjälper till så gott vi kan. Vi för fram idéer, strategier och beredskapsplaner för att se till att alla som vill genomföra skiftet på planeten Jorden kommer att lyckas göra övergången och göra det under denna livstid. Vi arbetar för och med er, det gör också många andra varelser, fysiska och icke-fysiska.

Så ni kan koppla av och kan när som helst känna att en tyngd lyfts från era axlar. Vid denna tid i är vi säkra på att de av er som har vaknat på planeten Jorden har gjort mer än er rättvisa del av det tunga lyftet.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi gläds över att vara i förbindelse med er. ”

Lyssna på ljudet här

Du gillar kanske också...