Moder Sekhmet via Ann Dahlberg, December 29th, 2017

Moder Sekhmet

Fredag 29 december 2017

Kanal Ann Dahlberg

 

Jag är Moder Sekhmet och jag är glad över att få träda fram inför Er idag. Det har varit många hektiska år och det har varit många stormvindar som har passerat över Jorden. Trots det så står ni kvar med huvudet högt lyftat och med ett stort hopp i ert bröst. Det värmer mitt hjärta kära barn på Jorden. Ni har visat att ni har ett stort mod och att ni väljer kärlek i stället för hat. Ni har visat att ni är villiga att hjälpa varandra när era medmänniskor befinner sig i kris. Ni har visat att när slöjan väl har fallit så är ni medkännande och kärleksfulla. Detta har värmt mitt och Moder Jords hjärta. Moder Jord har saktat ner sin färd för att ni alla ska få en möjlighet att följa med henne upp i den högre dimensionen. Moder Jord älskar Er så mycket och gör allt för att ni ska kunna följa med henne. Det är många av er som väljer detta nu och som redan har påbörjat sin uppstigning. Detta har i sin tur väckt många andra som har börjat att söka sitt hjärta.

Vi står vid gryningen av en värld som håller på att födas. En pånyttfödelse har startat på Jorden och ett varmt ljus stiger upp vid horisonten. Det kommer att leda till nya insikter som i sin tur kommer att leda till nya skapelser. Ingenting kommer att bli som det tidigare har varit utan allting föds i en ny dröm. Ljuset kommer åter och ljuset leder till förändringar, förändringar som skapas när ljuset når sitt mål. Tillsammans skapar ni dessa förändringar på Jorden. Ni tillsammans med allt annat som lever och rör sig på Jorden. Ni bildar en enhet och skapar en ”Ny Jord” av skönhet och kärlek, en Jord där endast fantasin sätter gränser för er förmåga att skapa vad ni vill ha. Vad är det som ligger er varmast om hjärtat? Vad vill ni helst ha på er Jord? Vad är viktigast för just dig? Visionera det och ta ett steg i den riktningen. Det är nu som under kan ske kära barn på Jorden. Ni har många med er och de hjälper er att hitta den väg som är din, ditt mål i livet.

Jag, Moder Sekhmet ger Er nu lite hjälp på vägen. Jag strör vita pärlhyacinter längs er väg och för varje insikt som ni får så förvandlas det till en dyrbar pärla som ni kan hålla i er hand. För varje pärla som ni plockar upp så stärks ert hjärta och er intuition. Era steg blir säkrare och ni blir en gåva för Jorden och er själva. Var rädd om era tankar och era insikter. Välj noga utifrån hjärtat vilken insikt ni ska följa och försök förstå er egen avsikt med att följa just den insikten. Ja, det var lite att fundera på kära barn. Det är viktigt att vara i hjärtat och förstå lite om vad som händer med er själva och den värld som ni just nu befinner er i. Världen förändras och det gör ni också. Det går fort nu och många känner av olika symtom av den förändring som Moder Jord just nu befinner sig i. Era kroppar är en del av denna förändring och det påverkar er fysiskt, mentalt, emotionellt och spirituellt. Alla kroppar påverkas av ljusets kraft och ni stiger i ert medvetande och i ert ljus. Kroppen blir ljusare och lättare vartefter som olika spänningar och känslor löses upp och ger plats för mer ljus. Ja det är en föränderlig värld ni lever i men förändringen leder till mer glädje och mer kärlek i ert liv.

Jag är så glad för Jordens barn idag som nu har börjat sin resa in i ljuset. Vi ser Er komma och vi väntar med stor glädje på att åter få förenas med er.

Jag är Moder Sekhmet och jag tackar Er för att ni har lyssnat och för att ni nu följer ert hjärta.

Jag älskar Er alla så väldigt mycket

Moder Sekhmet

Du gillar kanske också...