Arkturierna via Daniel Scranton, 28 december 2018

Arkturierna via Daniel Scranton, 28 december 2018

Per Staffan 28 december 2018

Återanslutning av Ert DNA ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi är glada att meddela att de energier ni har fått från de högre världarna har förändrat ert DNA. Som ni vet, har människan vanligtvis två strängar av DNA. Och ni har också skräp-DNA, som tidigare inte var skräp-DNA. Era kroppar bär detta DNA med sig, för precis som ni sätter ihop alla era delar för att bli era högre jag, så sätter ni också ihop ert DNA igen.

Det händer just nu på grund av hur öppna ni har varit för att ta emot energi, känna känslor och släppa ut trauma från tidigare livserfarenheter. Nu påverkar det naturligtvis alla olika, men detta är växande smärtor, och det finns mycket mer kvar att återansluta.

Ni aktiverar inom er skräp-DNA, och sedan sätts det ihop igen för att ge er fler strängar. Men inte alla är redo att ta emot allt detta skräp-DNA. Inte alla är redo att ha tolv strängar. Processen att återansluta detta DNA tar tid. Det beror på individen och hans eller hennes öppenhet för energierna, och det kommer också att bero på hur mycket den personen ännu har kvar att behandla.

Den goda nyheten är dock att de flesta människor som väckts går ganska snyggt genom processen. Och så är det viktigt för er alla att låta detta inträffa utan att flippa ur när ni har några problem i era fysiska kroppar. Vila, koppla av och ta hand om er själva, för det kommer naturligtvis mer.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

Get a Private Session with The Arcturian Council (or any of the other beings I channel) for 50% Off. Enter Discount Code LOVE at Checkout

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio here: m.youtube.com/danscranton

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...