Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 augusti 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 22 augusti 2019

Höj Era Vibrationer för att ta emot Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi sätter ribban mycket högt för mänskligheten eftersom vi tänker mycket på er. Vi är imponerade av allt ni kan möta och känna i era liv och vi är bestämt imponerade av det faktum att ni alla fortfarande är där, så svårt som det är att vara på Jorden. Vi vill att ni ska veta att vi inte är ensamma om att hålla er alla i mycket hög aktning. Vi diskuterar mänskligheten med andra högfrekventa varelser och kollektiv hela tiden och samstämmigheten är att ni alla förtjänar mycket respekt för att kunna uthärda den hårda verkligheten i era omständigheter.

Vi vill också att ni känner den mängd medkänsla som kommer till er från de högre världarna, eftersom den är enorm. Vi lyssnar alla på era rop om hjälp och era böner och ni ger oss möjligheten att känna ännu mer medkänsla och kärlek än vi annars kunde. Så vi är tacksamma för mänskligheten och vi vill att ni alla ska veta att den hjälp ni har bett om är på väg. De böner som ni har skickat upp till himlen har ställts och besvarats och allt som vi ber av er är att ni släpper era problem och er rädsla och oro länge nog, för att vara i den höga vibrationen ni behöver vara i för att ta emot det som kommer, det som redan har skickats.

Detta är en gruppinsats och det finns varelser vars jobb är att lugna er alla, att ge er en anledning att må bra. Ta till exempel era andliga guider. De gör allt i deras makt för att få er att titta på den solnedgången eller tillbringa tid med era nära och kära. De gör allt de kan för att hålla er ur förtvivlan så att ni kan ta emot alla de högre vibrationsenergier som kommer in som svar på dessa böner och rop om hjälp.

Nästa gång ni känner världens tyngd på era axlar, kom ihåg hur mycket hjälp ni har. Och nästa gång ni oroar er för någon som ni älskar mycket, kom ihåg all hjälp som er älskade har. Några av er undrar över detta påstående om att vi och andra har besvarat de bönerna och dessa rop om hjälp, eftersom ni inte ser det. Ni tittar omkring på er verklighet och undrar var den är.

Men vänligen hör oss när vi säger att ni måste sakta ner tillräckligt och koppla av bara lite, så att ni kan öppna er upp för att ta emot, så att ni kan låta er vara i det högre vibrationsläget. Känn er närvaro av era guider och lyssna på den intuitiva träff som ni får gå på och ha kul, att göra något som bara är för att känna glädje. Och se hur allt ni har bett om blir en del av er upplevelse, utan problem.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...