Arkturierna via Daniel Scranton, 3 december, 2017

Arkturierna

via Daniel Scranton

3 december, 2017

”Den svåra biten är över”

”Hälsningar! Vi är det Arkturiska Rådet. Vi gläder oss över att få kontakt med er alla.

Ni har tagit er själva fram till en punkt i er evolution där den svåra biten av denna resa ligger bakom er och ni kan börja rida i den takt som har skapats av era alla tidigare upplevelser inom denna livstid. Ni har blivit tränade i att tro på hårt arbete, att tro på strävan och att få tro på att man inte uppnår något förutan smärta.

Därför är det er uppgift att avprogrammera er och att övertyga er själva om att ni från och med nu kan vara en hel snällare mot er själva. När ni får höra talas om tankarna på att släppa taget och att överlämna er själva, låter det ofta för er som de som manar på er, det får er att överge era drömmar, eller minst sagt, det förefaller som om ni förväntas ge upp inför den rådande uppsättningen av omständigheter i era liv.

Vad vi vill föreslå för er är att det finns mycket mer att vinna gällande ert frisläppande av all spänning, motstånd och försöken att få något att ske, än vad det finns i ert fasthållande vid era önskningar. När ni släpper taget uppvisar ni en viss mängd tillit till Universum samt till Universums lagar. Vad vi mer än något annat önskar för er, är att ni ska uppleva er själva som skapar-varelser och för att få denna upplevelse måste ni ha tillit till att allt hårt arbete redan är utfört.

Ni måste vara villiga att ge efter för flödet, att bli energiförmedlare, snarare än de som vrider på vredet för att generera den energi som ni sedan hoppas kan ta er hem. Att släppa taget, att överlämna er själva, samt att ha tillit kommer att öppna slussportarna för er och ni kommer att stärka er själva i ställningen av att vara skapare av er egen verklighet. Det föreligger faktiskt en stor kraft i att släppa taget, samt att släppa taget om all den energi som ni har samlat på er.

Vi är det Arkturiska Rådet och vi har glatt oss att få förena oss med er.”

 

The Arcturians via Daniel Scranton, December 3d, 2017

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

Du gillar kanske också...