Kollektivet från Cassiopeja via Galaxygirl, 3 december, 2017

Kollektivet från Cassiopeja via Galaxygirl, 3 december 2017

 

Vi är kollektivet från Cassiopeja och når ut till er från bortom ert rymdtidsperspektiv. För egentligen är vi grannar som inte tidigare har interagerat för mycket på er ytvärld. Vi är nu integrerade och mer involverade i den galaktiska federationen och söker gemensam grund med mänskligheten.

Vi kanaliserar ljuset från vårt system till ert system med stor referens och respekt för övergången som ni befinner er i. Skikt efter skikt av mörker och kyla sköljs bort så att mer solljus kan filtrera igenom och lösa upp mörkret. Ni är jordens ljuskrigare och vi hälsar er för er tjänst till mänskligheten.

För vad är tiden? Vad är stort avstånd? Vilket avstånd kan vara stort när tankeintensionsresor är en verklighet? För sannerligen, vi kan lika väl vara era grannar som erbjuder hjälp om ni ber om det, men vi är mer intresserade av att lära känna våra nya vänner. Era kulturer skiljer sig mycket från våra.

Ert färgschema, känslomässiga omfång, era relationer är alla mycket olika och det är en bra utbildning att lära av varandra, eller hur?

Vi observerar att med denna enorma tillströmning av ljus som vi för närvarande bidrar till noterar vi sorg som skalas av eftersom många av era sår fortfarande är under läkning.

Nu är en underbar tid för helande. Vi inbjuder dig faktiskt att läka och skina ditt ljus på alla saker och situationer, för att fokusera på andra förstärker ditt eget helande.

Vi ser starkt fram emot ytterligare samarbete med er art. Vi omsluter dig i kärleksljus från vårt stjärnsystem. Hävda det som ditt eget, för det är givet till alla. Vi observerar att dina kristallina former utvecklar sig när vi talar. Det kommer inte dröja länge nu. Försök att njuta av denna process av uppstigning inom det omgivande nya i detta förkroppsligande. Ni är vägvisare. Vi hedrar er.

Vi är kollektivet från Cassiopeja och vi är glada över att ha gjort denna kontakt.

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

 

You may also like...