Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 juni 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 juni 2022

 

Gå Med i Vår Galaktiska Allians

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket tacksamma för allt beröm som vi får från var och en av er som regelbundet ställer in för att ta emot dessa kanaliserade meddelanden. Vi älskar att se er och känna att ni lyser upp i de ögonblicken när ni får en av dessa sändningar, och när ni blir känslomässiga, ger det oss så mycket glädje. Vi vill att ni ska veta att ni och det ni lever påverkar oss oavsett om det är något positivt eller något negativt.

När ni tänker på hur det är att vara ett nionde dimensionellt, icke-fysiskt kollektiv, måste ni förstå att vi har uppnått en viss nivå av enhet med alla varelser i detta universum som vi delar. Det är därför vi påverkas av er och hur ni lever, och det är så vi vet när ni är i det sättet av uppskattning. Just nu, där på Jorden, har ni alla möjligheten att uppskatta så många av era medmänniskor. Det finns så många som hjälper till, som blir en del av lösningen och helandeprocessen för mänskligheten.

Därför behöver ni inte leta särskilt långt för att hitta någon i en kropp att berömma, uppskatta och stödja. Det värmer också våra icke-fysiska hjärtan att se en människa hjälpa en annan, förlåta en annan och visa medkänsla med en annan. Vi dömer er inte när ni är i det sättet att säga eller göra sårande saker, men vi känner glädjen när vi bevittnar att något som är medkännande händer mellan två människor.

Vi vill att ni bjuder in oss för att hjälpa er att hjälpa andra. Vi vill vara en del av det mänskliga kollektivet. Vi vill vara en del av er familj på ett väldigt verkligt sätt. Vi inbjuder er att bjuda in oss att arbeta genom er, att arbeta med er och att förstärka era projektioner av det som är kärleksfullt, stödjande och stärkande för era medmänniskor.

Vi är här för att hjälpa. Vi är här för att stå till ert förfogande, speciellt från detta icke-fysiska tillstånd som vi befinner oss i. Vi har inget som vi behöver ta hand om här i den nionde dimensionen, och det är därför vi samlas tillsammans med Lyrianerna, Plejadierna, Sirianerna, Andromedanerna och alla andra galaktiska varelser för att bilda ett kollektiv som är förenat i vår önskan att finnas där för mänskligheten. Och när ni finns där för varandra, det är då ni är i vibrationell linje med de av oss som vill stå till tjänst.

Gå med i vår Galaktiska Allians, för nu är det dags för mänskligheten att ta steget upp och bli medlemmar av den galaktiska gemenskapen, officiellt, för alla att se och veta där i er värld. Vi förlänger inbjudan, och vi vet att de allra flesta av er som tar emot detta meddelande kommer att acceptera den inbjudan.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...