Galaktiska Ljus-Federationen via Blossom Goodchild, 2 december, 2017

Galaktiska Ljus-Federationen

via Blossom Goodchild

2 december, 2017

Hej mina Vänner! Det är så många frågor som folk ber mig ställa till er … Jag är inte säker på vilka som är ändamålsenliga, vilka som inte är det och faktiskt, ifall ni hellre skulle vilja ha er egen agenda i dagens meddelande? Så jag tänkte att jag bara kör igång och så får vi se vad som händer.

Välsignelser … från … den Högsta Energin som vi förmår filtrera igenom till Var och En av er när ni läser dessa ord. För vi är medvetna om att man kan känna igen det genom att ’placera sig själv i den flödande livsström’ som skapas igenom djupandning, man förmår ta emot och förena sig med dessa Energier på en nivå av förståelse som inte förekom under gångna dagar.

Ja, jag känner definitivt av en annorlunda/Högre Energi som under dessa dagar kommer igenom.

Vilket naturligtvis i sin tur BEVISAR att du, du själv, har låtit och gett din tillåtelse till ditt själv att höja din Vibration till en som framkallar tankar som är mer förtjänande och tjänande … av/för … självet.

Någon ställde en fråga ifall ni kan göra en meditation för att hjälpa oss att acceptera och bekräfta att vi NU ÄR i en Högre Frekvens, för det gör skillnad när vi är medvetna om det.

Vid den här tiden skulle vi helt enkelt vilja säga att det handlar om att andas igenom det … och att uttala: ’JAG VET NU ATT JAG LYCKLIGT KAN VIBRERA INOM DEN HÖGSTA FREKVENSEN SOM LÅTER ALLT SOM TJÄNAR MIG ATT STRÖMMA IGENOM MIG’.

Jag ler … för ögonblickligen blir jag utav dessa ord medveten om ett litet projekt som jag håller på jobbar med!

Och kanhända, med respekt för alla som har ställt andra frågor, så skulle vi vilja diskutera detta ditt ’inte så obetydliga’ projekt.

Åh, javisst, för all del. Elda på. Fast jag är inte säker på ifall jag är helt redo att ’lägga ut det’ vid det här laget.

Ändå säger vi att ju förr desto bättre. Låt oss först nu då gå igenom en introduktionsprocess som inom kort hjälper till att leda till den fullständiga ordningen.

Javisst. Jag hade i sinnet att man kanske under det nya året skulle få ’hoppa ombord’. Det är alltid en bra tid för att sätta igång.

Därför erbjuder vi denna inledning.

Du har gett det namnet ”PROJEKTET FÖR ATT GÖRA AVGÖRANDE FÖRÄNDRINGAR” / THE GAME CHANGER PROJECT. När du skapade videon om THE GAME CHANGER … så framkallade den starka KÄNSLOR av VETSKAP. Vi erbjöd dessa åkallande ord till alla, för i sanning är de KÄNSLOR/TANKAR som är definierade med ord, så att man kan uttrycka sitt hjärta. Återigen, vilket vi nu kommer att påtala flera gånger … om och om igen … handlar det om ALLA dessa erbjudanden som dansar in i ens Varelse genom inandningen och som sedan åter strömmar ut till ALLTET. Det är en DJUPARE KÄNSLA av att man NU förmår nå ut och i och med att man gör så … får alla tankar och KÄNSLOR en större VERKAN … i och med att de … PÅVERKAR!

Detta projekt som du Blossom har i åtanke, var en del av en överenskommelse vi gjorde för att KALLA FRAM MÄNNISKAN till sin rättmätiga plats och att erbjuda hjälp med att göra det.

Inom din VARELSE önskar du att det ska nå ut till så många, vilket även vi gör. Men vi vill att du ska veta att det ibland inte nödvändigtvis gäller ’hur många som deltar’, fastän detta är synnerligen nyttigt, men att helt enkelt bara ’lägga ut det’ kan också ha en stor inverkan.

Detta säger vi så att många själar som har lagt ner stor möda och Kärlek och tid för att kanske skriva en bok eller starta upp ett projekt för mänsklighetens upplyftande och förbättrande och märker att böckerna inte säljer, eller att ingen dyker upp på de kurser som man har skapat. Känn er inte nedslagna … för det är också Energin man ger ut i skapandet, som ävenså är av stor betydelse.

Din ’Gudomliga Plan’, Blossom, är att erbjuda ett format som man dagligen kan ’bocka av’ och när man gör det, så låter man själen BLI mer av sig själv.

Ja. Anledningen är att vi så lätt blir påverkade av andra saker som vi anser vara viktigare eller nödvändiga att göra, när de i själva verket inte är det. VI … Jag … DEN ENDA … är den VIKTIGASTE, ifall det är den väg som vi ska ta framåt för att förverkliga denna Gyllene Tidsålder … Jag själv känner ett behov av att dagligen vara mer aktiv och när jag gör det så … lyfter jag upp mig själv och Alla.

Detta stämmer och det passar in. Vi uppmuntrar dig att genomföra det. Vi önskar att Var och En av er väljer att bli mer medveten om vad som är viktigt för ens välmående inom alla områden. Ifall man inte ger näring till själen … så blir den svag och hungrig och fungerar inte enligt sin bästa förmåga. På samma sätt … blir så många medvetna om det som man väljer att äta. För i dessa förändringens tider … i denna ’övergång’ … förekommer det ett stort igenkännande av nödvändigheten att ’ta hand om’ och att ’tjäna’ det som lagenligt blir återgäldat, för ett förbättrande av självaste Livet i den mänskliga kroppen.

Käraste Själar … Vi är medvetna om att Blossom håller på att jobba på detta projekt …

Ni förstår, nu får jag lite panik eftersom jag inte vill att ni ska förstora upp det alltför mycket, utifall att …

Utifall att?

I händelse av att det inte i hög grad /världsligt blir genomfört, men som ni säger … så spelar det ingen roll. Det är inget märkvärdigt till sin essens … Men IFALL det skulle gå igenom och växa sig stort, så skulle det bli effektfullt. Lite som filmen/idén med filmen ’Pay it Forward’/Skicka vidare’. Så enkelt, så utifrån det rätta stället och ännu fram tills idag använder folk Skicka vidare-metoden. Jag vet att jag gör det … Det känns rätt. Jag känner att jag här borde säga att detta projekt bara är en lista på ’saker att göra under en dag’ … för att hålla oss i rörelsen framåt och uppåt. Framöver ska jag utvidga mer.

Det vet vi. Och vi ser fram emot att få följa dess resa.

Jag måste säga, att jag känner mig en aning mer säker, eftersom jag är medveten om att vi hade en överenskommelse att göra det. Jag låtsas inte vara en professor eller nåt! Jag vill bara dela med mig det som hjälper mig längs vägen … eftersom jag ser att jag är i en position att kunna göra det!

Det stämmer.

Kan vi gå vidare nu … eftersom jag hoppas att få diskutera mer på mötet med White Cloud på söndagen och förhoppningsvis lägga ut videon för att få berätta mer om min idé.

Vi kan gärna gå vidare, enligt ditt önskemål … till vilken fråga?

Nå, jag ska bara blunda för att se vilken som kom upp i förgrunden och den handlar om det orange-färgade ljuset som dyker upp på himlen, många av dem. Plus, konstiga ljud och också, ett rätt fantastiskt foto som togs … som ger många känslan att de alla på något sätt är sammankopplade. Kan ni berätta om detta?

Länk till fotot https://strangesounds.org/2017/11/what-is-going-on-in-our-skies-group-light-sky-vertical-rays-sun.html

Ja, det kan vi, eftersom vi känner att det kan tjäna er.

Först av allt, så ska vi tala om det fantastiska fotot av Solens Ljuspelare som kommer ner och tränger ner i er Jord. Energin i dessa Strålar har en enorm inverkan på Jordens SAMTLIGA KÄNSLOR. Vilket innebär de som finns utanpå och inuti Jorden. Allt Liv som lever på er Planet påverkas av detta.

Men vad är de i själva verket?

Information.

Det skrämmer mig en aning och mitt hjärta slår snabbare … för ’information’ är vad ni sade att skulle finnas inom ’Ljuspelarna’ som man talade om, jag tror det var år 2011, och ni och jag var lite oeniga, för ni sade att de skulle dyka upp innan året var slut … och det gjorde de inte. Jag är säker på att ni minns det?

Naturligtvis. Missförstånd inträffar lätt när ’tiden’ inbegrips, för vi är inte av den eller i synnerhet inom den eller ’rör oss i enlighet med den’.

Så … da – da – dada – da – da!! Är dessa de Ljuspelare som ni talade om?

Bildandet av dem. Begynnelsen av dem. Introduktionsversionen av dem.

Wow! Det överraskar mig verkligen. Vad är Ljusen ovanför dem … likt ett sammanlänkat spår?

Dessa är de synliga Ljusen hos ett ’Ljusskepp!’ De, för att önska ett uttryck … ’leder’ dessa Strålar.

Kommer Strålarna FRÅN Solen?

Vi svarar ja, och ändå utan något ’kontroll’-element från ’skeppet’, så skulle de inte kunna uppstå. För det är det som är ’av’ Solen, som kan användas till att ’producera’ Strålarna, vilka inom sig förmår bära information.

Okej kompisar. INOM MIN SANNING … Efter alla dessa år av arbete tillsammans med er, så har jag lärt mig att NI ÄR SANNINGEN. Fastän ’sådana här slags grejer’ får mig att ställa frågan huruvida min hjärna hittar på allt det här eller inte! Men JAG MÅSTE följa upp det här … fastän jag ifrågasätter det. Jag ber om ursäkt för att jag gör så, till er Ljus-Federationen och till läsare för vilka jag förorsakar tvivel i deras sinnen, vilka från början inte fanns där.

Blossom, vår vän och kollega … vad är det exakt som ’förbryllar’ dig?

Verkligheten i sådana saker! Ändå vet jag att allt är möjligt. Men jag ifrågasätter ifall det kan vara ett väderfenomen eller ifall det är ’fotoshoppat’, i motsats till Ljuspelare som har skapats av ETs/Ljusvarelser … som innehåller information som gynnar samtliga på vår Planet. Med allra största respekt så förstår ni väl det?

Javisst, det gör vi. Men ändå ler vi, för när vi inte producerar det som vi säger att vi ska göra, inom rätt tidsspann, så blir du …

Rasande arg!

Tack för det … och sedan när vi gör det … så tror du oss inte!

Japp … jag måste skratta åt mig själv! Återigen, varför blev jag utvald, utav så många, det ’förbryllar’ mig också, utav just denna orsak.

Så, med detta i sinnet … låt oss gå vidare om vi får?

Javisst, låt oss göra det. Hur blir informationen till en Pelare?

Hur blir en lite ’tom’ sticka som du placerar i din dator och trycker på en knapp, sedan till information och innehåller fil efter fil, vilka stannar kvar inuti den där stickan när den tas ur datorn?

Nåväl, kanske inte den bästa frågan att ställa gällande det! Men jag fattar er poäng.

De strålar som produceras … dessa Ljuspelare … är inte bara laddade med ’EN HÖGSTA ENERGI’ … på grund av att de KOMMER FRÅN Solen … Men detta låter dem även innehålla information som blir ’projicerad’ in i dem.

Men hur får vi ta emot informationen? … och VAD är denna information?

Det är inte lämpligt för oss att ’berätta exakt’ vad de innehåller … för eftersom och när ni får ta emot deras kunskapsbanker, så får ni veta. De är utformade att tas emot av dem som är redo att ta emot dem, på det här specifika sättet. Vilket är rätt komplicerat att förklara och ändå, nödvändigt att levereras på det här viset. Får vi även säga att en sådan information inte kan tas emot av dem som den inte är ägnad för … på många förklaringsnivåer … och gällande många nivåer av diskretion.

Ok … jag förstår det. Men allmänt så är informationen menad för massorna?

De massor som är redo … och det är de. På samma sätt som vi gav ’ljud’ för att väcka upp och öppna upp kuverten inombords … med bifogade instruktioner. Det kommer att bli mer av dessa som kommer framöver … men de blir inte bara ’utslängda huller om buller’. De blir inte glömda av oss, bara ’utplacerade i intervaller’ för att helt och hållet kunna absorberas.

I min oskuldsfullhet av det gamla … detta skulle kunna förefalla så obegripligt för mig, men vi behöver bara ta oss en titt på dagens Science Fiction-filmer och då verkar det inte alls vara så obegripligt! Så vad sker härnäst?

Ni kommer att få se alltfler av dessa på det här sättet. Dessa Pelare är just nu ’fästa vid’ Solen. Men med tiden, såsom vi en gång visade för dig Blossom, så kommer de att synas korsa era himlar och de ’sänder ut information’ i och med att de rör sig.

Jag minns så tydligt den visionen som ni gav mig. Det blir säkerligen härligt att få se det!

Åh, Du har ingen aning om vad sådana syner ska väcka upp inom dig. För du förstår, i och med att du uppmärksammar din Högre Vibration som du nu bor inom … kommer du att förmå ’se’ saker som är AV DEN HÖGRE VIBRATIONEN. De har hela tiden funnits där, men du var inte … DET SOM DU ÄR NU!

DU KAN KÄNNA DET … och denna KÄNSLA blir bara bättre och bättre när du fortsätter att höja frekvensen inom denna Högre Vibration … upp genom dess många olika nivåer.

Nåväl, jag känner att vi är klara för idag, min hjärna håller på att tröttna. Men det verkar finnas så mycket mer att tala om.

Allt i sinom tid, Blossom … för vi har evigheten på oss att göra det.

Tack så mycket, Mina Vänner. Jag förväntade inte alls det här idag. Ta hit det!! Men en snabb fråga … Hur är det möjligt att den här bilden inte kom ut över hela världen?

Du vet varför Blossom. Men detta kommer också att förändras med tiden.

Javisst. Massmedias kontroll osv.

Precis … Därmed ska vi ge oss av för idag.

Vi tackar dig så mycket och sänder vår Kärlek till Var och en … vilket vi vet att nu kan förnimmas med en mycket Högre Intensitet.

Med så stor tacksamhet även till er, mina Vänner. Så är det.

 

Make every day a HAPPY HUMAN DAYhttp://www.youtube.com/watch?v=5_DDBfwTX1g&feature=youtu.be

Please revisit The Invocation ‘We are the Game Changers’ whenever the mood takes you … to keep the Energy as HIGH as we can.

http://youtu.be/MYeqbshjgmA

The link to be able to access all my YouTubes is http://www.youtube.com/user/isjaabmo
Website: Blossom Goodchild

 

The Galactic Federation via Blossom Goodchild, December 2nd, 2017 – Sananda

 

 

Översättning: Aslög Bergman – www.st-germain.se

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Du gillar kanske också...