Arkturierna via Daniel Scranton, 3 juni, 2018

Arkturierna 180603

Ta emot vår hjälp ∞ 9:e dimensionens arkturiska råd

Var hälsade. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada över att ha kontakt med er alla.

Vi har fortsatt att erbjuda er den hjälp ni behövt, och vi är mycket lyckliga över att se hur ni använder den hjälpen för att ta er till nästa steg på er evolutionära resa. Ni har så mycket hjälp från hela galaxen och från varje tänkbar dimension, men om ni inte tar emot den hjälpen, erkänner den och gör något med den, då får ni inte hela nyttan av den hjälp som erbjuds.

Det finns en skala på vilken varje enskild individ landar, och den skalan sträcker sig från ytterligheten i att egoistiskt göra precis allting själv, så att man själv får allt erkännande och all lovprisning, till de som säger ”Jag kan inte göra något alls, och ni måste göra allt åt mig.” Anledningen till att vi poängterar detta är att vi vill att ni ska landa någonstans mitt emellan de här två ytterligheterna, där ni öppet och aktivt tar emot vår hjälp och stöd, men också litar på er egen initiativförmåga.

Om ni tar emot hjälpen ni får och fortsätter framåt med den kan ni nå mycket längre än om ni bara väntar på att någon annan ska komma och göra allting. Detta är den integrering av gudomliga maskulina och feminina energier som så många talar om och letar efter på planeten jorden. Ni behöver ta emot, och därefter behöver ni också handla. Men ni gör det aldrig helt ensamma, oavsett hur ni upplever det, och ingen kan göra allt åt er, hur mycket ni än ber att just det ska hända.

Således är vi, och många med oss, här och hjälper er att skapa. För att vi tycker om det, och för att ni ber om det. Vi kommer att fortsätta på den här vägen tillsammans med er, och ni kommer att bli bättre på att ta emot vår hjälp. Vi kommer också att bli bättre på att veta när och hur vi ska erbjuda hjälpen, när vi fortsätter att studera er och prata med er så snart tillfälle ges. Den här dansen vi tråder tillsammans började för mycket länge sedan, och den kommer aldrig att ta slut.

Vi är det arkturiska rådet och vi har uppskattat att ha kontakt med er.

Översättning: Sara

You may also like...