Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 juni, 2020

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 19 juni, 2020

Arkturiska Akasha Krönikor blandas med Solstånds Energier ∞

9D Arkturiska Rådet, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ta kontakt med er alla.

Vi har gjort vårt bästa för att övervaka vad som händer där på planeten Jorden, och vi har tittat extra på energifälten hos var och en av er i humanoid form för att avgöra vad vårt bidrag kommer att bli för det kommande solståndet. Vi har redan antytt för er att de energier som kommer in från er sol kommer att vara ganska intensiva, kärleksfulla och omvälvande, och vi har samtalat med er sol om vilken typ av bidrag som bäst skulle komma från den nionde dimensionen och det Arkturiska stjärnsystemet.

Vi bär den energin för galaxen av andligt uppvaknande, tillväxt, evolution, liksom tillgång till andliga gåvor och förmågor. Dessa är teman i vårt stjärnsystem och vad som alltid har representerat oss. Och så, efter dessa samtal med er sol, har vi fastställt att det bästa sättet för oss att vara tjänande är att ge er alla en nedladdning från akasha krönikorna från tiden av alla humanoida livserfarenheter inom vårt stjärnsystem, ända fram till den nuvarande stunden.

Ni kommer att ha tillgång till dessa registerutdrag, även om de flesta av dem inte kommer att ha varit en del av era erfarenheter i vårt stjärnsystem. Ni kommer att få nytta av den andliga tillväxten och utvecklingen av så många varelser som har tagit på sig fysisk form här. Det är ganska stor nedladdning, ganska stor gåva, om vi får säga det själva. Nu kommer många av er att packa upp denna gåva medan ni sover, medan ni drömmer, och medan ni mediterar. Andra börjar packa upp denna gåva just nu, eftersom överföringen redan har börjat.

De av er som har det mycket lätt att ställa in frekvensen till oss och våra energetiska sändningar kan få exakt vad ni behöver just nu, i detta ögonblick, som vi nu sänder genom denna kanal. Vi vet att ni alla är ivriga att ta emot era gåvor, men vi uppmuntrar er som inte får nedladdningarna direkt att ha tålamod med er själva. Ha tålamod med processen. Detta är mycket hög-vibrationella upplevelser, och de varelser som hade dem njöt av resan oerhört. Vi uppmuntrar er att njuta av resan att packa upp vad ni kommer att få.

Ni är på gränsen till jätte språng framåt på grund av all hjälp ni får just nu. Vi är inte de enda som vill rida ”piggyback” på era sol energier. Det blir i framtiden fler gåvor att packa upp. Det kommer att bli fler nedladdningar än ni någonsin kan få i ett enda ögonblick, men nu vet ni att de kommer, och nu kan ni öppna er ännu mer för solståndets energier och till allt som ni medvetet och undermedvetet har kallat på. Nu är det en vacker tid att vara där på Jorden eftersom ni har så mycket längre att gå, och vi är så glada att spela en roll i den resan.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har i glädje kontaktat er.”

Översättning: Mats

The Arcturian Council via Daniel Scranton, June 19, 2020

Du gillar kanske också...