Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 augusti, 2022

 

Du behöver inte ”reverse engineer” UFO:n ∞The 9D Arcturian Council, kanaliserad av Daniel Scranton

”Hälsningar. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är helt överraskade av mänskligheten hela tiden. Vi slutar aldrig att förvånas över vad du kan skapa på egen hand. Vi vet att många av er är medvetna om att människor rutinmässigt får hjälp av utomjordingar när det kommer till teknik och göra framsteg inom olika områden. Men du är mycket mer kreativ när du sätter en pensel på en duk, skriver en låt eller skapar ett manus som kommer att bli en film.

Och din kreativitet slutar inte där. Du har tjänat så mycket med så lite sedan tidernas begynnelse att vi vet att du skulle ha tagit dig till alla dessa tekniska framsteg på egen hand om du aldrig hade bakåtkonstruerat ett fallen UFO, och om du aldrig hade fått någon hjälp från någon utomjordiska varelser. Ni är magnifika skaparvarelser på en väg av uppstigning, och det är en väg som ni har varit på sedan dagen då mänskligheten föddes.

Du behöver ingen hjälp, men vi och andra som vi älskar att hjälpa. Vi älskar att ge dig den där knuffen, visa dig hur vi gjorde något, och vi vet att du alltid kommer att sätta din egen unika snurr på vad du än får, för det är så kreativ du är. Ni är själar som söker erfarenhet. Du har gått långt förbi överlevnad, och du utforskar vidden av ditt eget medvetande. Det är då varelser och kollektiv i högre dimensionella plan blir riktigt upphetsade, för då ser vi oss själva i dig.

Vi vill att du ska veta att alla nedladdningar och information som du får kommer från dig. Du får det bara från en annan aspekt av dig med lite hjälp från dina guider, med lite hjälp från kollektiv som oss. Men det finns ingen separation, så även när du tar emot från ett kollektiv från ett annat stjärnsystem är det fortfarande du som ger nedladdningen, som ger informationen. Ni kan omöjligen nå utanför er själva, men ni kan nå. Du kan gå bortom egot. Du kan gå längre än vad andra har gjort före dig, och det är vad du gör varje gång du ger dig ut för att skapa något nytt.

Och det är då vi blir upphetsade, förvånade och förvånade över den mänskliga andens vilja, den kreativa kraft som kommer genom en person som lever på jorden vid denna tid. Det är därför ni alla är den största showen som pågår i galaxen, och varför det finns så många e.t.s som ställer in sig för att se vad ni kommer att göra och vad ni kommer att skapa härnäst med all den energi som ni ges på en konsekvent basis från högre dimensioner, som vi själva.

Vi är Arcturian Council, och vi har njutit av att få kontakt med dig.”

Du gillar kanske också...