Arkturierna via Daniel Scranton, 4 december 2017

Arkturierna via Daniel Scranton, 4 december 2017

 

Att Skapa Energetiska Hotspots ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Ni har orkestrerat ett monumentalt skifte framåt för det mänskliga kollektivet. Ni har åstadkommit detta genom att samlas ihop i grupper och till och med genom att ansluta genom er teknologi. Ni har skapat energetiska hotspots runt om i världen, och ni knyts samman med varandra genom dessa inkörsportar som ni har tillgång till.

Ni kastar ett nät över hela planeten med era avsikter, med era önskemål att ansluta till varandra. Det finns en rörelse och den rörelsen handlar om att skapa större intimitet genom det sätt på vilket ni alla kommer närmare er andlighet.

Andlighet är något ni diskuterar vid middagsbordet. Det är något som ni kan blanda med affärer, ekonomi och politik. Det är något som de av er som är passionerade för det, har ingjutit i ert arbete, ingjutit i er konst, ingjutit i er musik och ni sprider ett medvetet medvetande som en löpeld. Ni hjälper till att väcka andra, men viktigast är att ni förbinder er med varandra genom era hjärtan.

Ni hjälper varandra att komma till nästa nivå av denna evolutionsresa. Ni delar era historier. Ni normaliserar varandras upplevelser. När de som har betecknats som galna eller utstötta börjar hitta varandra och se gemensamhet i deras erfarenheter, det är då ni vet att ni är på rätt spår. Det är då ni vet att ni har stöd på den fysiska nivån.

Och ju fler av er som kommer samman och delar erfarenheter, ju mer av er som kommer samman för att meditera, eller tona, eller leka med tonskålar, desto mer blomstrar mänsklighetens expansion. Expansionen av ert medvetande som ett kollektiv är något som ni lägger energi på varje dag, och vi ser det. Och vi vill bara bekräfta detta för er så att ni kan se nätet som ni skapar runt om i världen, och ännu viktigare, så att ni kan känna det.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft nöjet av en förbindelse med er. ”

 

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...