Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 mars 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 mars 2022

 

Hur Man får mer Uppmärksamhet från Utomjordingar

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av att se hur mänskligheten kommer att ta det ni upplever just nu och växa ännu mer av motgångarna, smärtan och förlusten som ni har upplevt. Ni är mästerliga skapare, och ni är de bästa varelserna i hela galaxen på att ta något som har kasserats, något som verkar trasigt och oanvändbart, och göra något vackert av det.

Vi pratar om er på en fysisk och metafysisk nivå just nu. Ni har utan tvekan sett vad vi syftar på i den fysiska världen i skulpturer och i att människor hittar ett sätt att återanvända något som annars skulle ha varit skräp, liggande på en soptipp. Det är mycket återuppbyggande som ni har framför er nu, och processen att återuppbygga kan vara mödosam och smärtsam eller rolig och spännande. Allt beror på vilken inställning ni har till dessa ansträngningar.

Därför föreslår vi att ni börjar leta efter diamanterna i skuffen, skatterna i sophögarna. Leta efter sätten ni kan och kommer att återhämta er från där ni är just nu. Vi vet att ni kommer att göra detta, eftersom vi vet mycket om den mänskliga kraften.

Nu finns det säkert de bland er som inte kommer att göra detta och som kommer att fortsätta att peka finger och skylla på och leta efter andra att slå ner på. Men vi vänder oss till er uppvaknade som vi har lärt känna så väl, som vi har sett göra så mycket vackert arbete med er själva, skifta er energi, höja er vibration och skapa något ur ingenting. Det är ni som hittar skönheten i kaoset, i villervallan och i smärtan och lidandet som det mänskliga kollektivet upplever just nu, och vi är de som har till uppgift att påminna er om hur bra ni är på att göra det vi föreslår att ni gör just nu.

Och när ni gör det, får ni uppmärksamheten från oss och alla andra utomjordingar som letar efter människor som är redo för mer kontakt och samskapande med er galaktiska familj.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...