Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 februari 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 25 februari 2020

 

SKAPA ER VERSION AV SKIFTET I MEDVETENHET

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av hur ni alla försöker uppleva förändringen i medvetandet. Vi är mer intresserade av den typ av skifte ni vill skapa än vad vi tror på vad ni tror på om att slutföra skiftet till den femte dimensionen. Vi vet att ni har hört historier om skiftet, olika versioner av vad som kommer att hända, vad som kan hända och vad som kanske kan hända, men vi försöker alltid att stärka er alla. Och så är vi mycket mer intresserade av vad vi ser att ni skapar och vad vi vet att ni verkligen önskar när det gäller uppstigning.

Kom ihåg att ni är fjärdedimensionella varelser nu. Ni är inte där för att helt enkelt leva ut en förutbestämd uppsättning omständigheter. Era ritningar är borta. Det är dags för er alla att återvända till tavlan så att säga och skapa den version av skiftet som ni vill se.

Allt ni lägger in i det mänskliga kollektiva medvetandet kommer då att påverka vad andra önskar om förändringen, eftersom ni alla är kopplade. Många av er undrar vad ni kan göra, hur ni kan bidra till mänskligheten och utvecklingen av det mänskliga kollektiva medvetandet. Att sätta er unika version av förändringen i det kollektiva medvetandet är verkligen ett tillskott och ett värdefullt sådant.

Tro inte för en sekund att ni bara är en person och att er energi, vibration och avsikt inte räcker för att förändra vad som kommer att hända. Vi vet att ni alla kommer att skifta på ett eller annat sätt. Ingen är dömd. Ingen sitter fast. De av er som är vakna kommer att hitta ett sätt att bli femte dimensionella eftersom ni har önskat den förändringen i medvetandet tillräckligt länge.

Ni får bestämma er. Ni får skapa tidslinjer, verkligheter, versioner av framtiden som tilltalar er mest som individ. Och ju mer inkluderande ni är av era medmänniskor i er version av skiftet, desto mer makt finns det bakom er önskan. Dröm stort. Dröm ofta. Och vet att ingenting är hugget i sten. Det finns ingen oundviklig framtid. Så igen, riv upp dessa ritningar och gör idag till den dagen som ni börjar med nya ritningar med era vackra och fantasifulla, kreativa sinnen.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

Du gillar kanske också...