Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 27 april 2020

Det Arkturiska Rådet, 27 april 2020 

Via Daniel Scranton

Hur man Får mer Uppmärksamhet från Utomjordingar

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att få kontakt med er alla.

Vi är mycket intresserade av att se hur mänskligheten kommer att ta det ni upplever just nu och växa ännu mer utifrån motgången, smärtan och förlusten som ni upplever. Ni är mästerliga skapare, och ni är de bästa i hela galaxen på att ta något som har blivit kasserat, något som verkar trasigt och oanvändbart, och göra något vackert av det.

Vi talar om er på en fysisk och metafysisk nivå just nu. Ni har utan tvekan sett vad vi refererar till i den fysiska världen om skulpturer, om människor som hittar ett sätt att återanvända något som annars skulle bli skräp på en soptipp. Det finns en massa återuppbyggande framför er nu, och uppbyggnadsprocessen kan vara svår och smärtsam eller rolig och spännande. Det beror på vilken inställning ni har till det.

Vi föreslår att ni börjar leta efter de oslipade diamanterna i skräphögarna. Leta efter ett sätt där ni kan och kommer att återhämta er från där ni står just nu. Vi vet att ni kommer att göra det, för vi vet en hel del om den mänskliga andan.

Naturligtvis finns det de bland er som inte kommer att göra det här, och som kommer att fortsätta att peka finger och skylla på andra, och leta efter någon som kan svepa in och rädda dem. Men vi vänder oss till er som är vakna, som vi har lärt känna så väl, som vi har sett göra så mycket underbart arbete med er själva, som har förändrat er energi, höjt era vibrationer och skapat något av ingenting. Ni är de som hittar skönhet i kaoset, i tumultet och i smärtan och lidandet som det mänskliga kollektivet genomgår just nu, och vi är de vars arbete det är att påminna er om hur bra ni är på att göra det som vi föreslår er att göra just nu.

Och när ni gör det får ni inte bara vår uppmärksamhet, utan uppmärksamhet från alla andra utomjordingar som letar efter människor som är redo för mer kontakt och samskapande med sin galaktiska familj.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...