Arkturierna via Daniel Scranton, 4 januari 2018

 

Känslighet är Makt ∞Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Ni har märkt att den primära skapelsen i era liv alltid är ert tillstånd att vara. Ni kan inte vara andligt vakna och omedvetna om ert tillstånd att vara samtidigt. Det är lika viktigt för er som allt som ni kan skapa i det fysiska, och det finns en anledning till varför detta är sant för uppvaknade individer. Ni kom in i denna inkarnation, lite annorlunda kopplade. Ni kom in med vissa känslor och en benägenhet att känna mer än de flesta kan.

Vi berättar det här nu eftersom det är viktigt för er att känna till att det som en gång kan ha verkat som något av en brist, kan du nu se som ett positivt drag. Ni har mer känslighet eftersom det är nödvändigt för att ni ska känna medkänsla och empati, men det är mer än det. Ni kan inte skapa det ni vill uppleva utan att veta hur den erfarenheten kommer att kännas.

Ni måste kunna känna er in i era skapelser för att manifestera dem i er verklighet. Att vara känslig låter er göra detta. Det gör också att ni vill inkludera andra i era skapelser. Ni kommer inte att skapa en herrgård och massiva mängder rikedom för er själva utan att överväga hur andra människor lever. Ni kommer inte att ignorera andras omständigheter, och det är det som gör er till de perfekta ledarna.

Ni är här för att inte bara skifta, utan också för att visa andra hur det görs. Ni är här för att skapa er verklighet och att lära andra hur de skapar deras. Det finns inget mer kraftfullt som verktyg än er förmåga att känna, er förmåga att uppfatta och er förmåga att aktivera en vibration. Och självklart måste ni kunna känna igen vilken vibration ni håller för att kunna göra det. Omfamna därför din känslighet. Det är det kraftfullaste verktyget du har.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har njutit av en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

Du gillar kanske också...