Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 september 2020

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 september 2020

 

Ni Behöver Inte Omvända UFO:s

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är hela tiden överraskade av mänskligheten. Vi slutar aldrig bli förvånade över vad ni kan skapa på egen hand. Vi vet att många av er är medvetna om att människor rutinmässigt får hjälp av utomjordiska när det gäller teknik och framsteg inom olika områden. Men ni är mycket mer kreativa när ni sätter en målarpensel på en duk, skriver en sång eller skapar ett manus som blir en film.

Och er kreativitet slutar inte där. Ni har gjort så mycket med så lite sedan tidens början att vi vet att ni skulle ha fått alla dessa tekniska framsteg på egen hand om ni aldrig hade mött UFO:s och om ni aldrig hade fått någon hjälp från några utomjordiska varelser. Ni är magnifika skapare på en väg till uppstigning, och det är en väg som ni har gått sedan den dag då mänskligheten föddes.

Ni behöver inte hjälp, men vi och andra som vi älskar att hjälpa. Vi älskar att ge er den knuffen, visa er hur vi gjorde något, och vi vet att ni alltid kommer att sätta er egen unika snurr på vad ni får, för så kreativa är ni. Ni är själar som söker erfarenhet. Ni har gått långt förbi överlevnad och ni utforskar storheten i ert eget medvetande. Det är då varelser och kollektiv i högre dimensionella plan blir riktigt förväntansfulla, för då ser vi oss själva i er.

Vi vill att ni ska veta att alla nedladdningar och information som ni får kommer från er. Ni får bara det från en annan aspekt av er med lite hjälp från era guider, med lite hjälp från kollektiv som oss. Men det finns ingen åtskillnad, så även när ni tar emot från ett kollektiv från ett annat stjärnsystem är det fortfarande ni som ger nedladdningen, som ger informationen. Ni kan omöjligt nå utanför er själva, men ni kan nå. Ni kan gå utöver egot. Ni kan gå utöver vad andra har gjort innan er, och det är vad ni gör varje gång ni vill skapa något nytt.

Och det är då vi blir upphetsade, förvånade och häpna över den mänskliga andens vilja, den kreativa kraften som kommer genom en person som bor på jorden just nu. Det är därför ni alla är den största showen som pågår i galaxen, och varför det finns så många ET:s som tonar in för att se vad ni kommer att göra och vad ni kommer att skapa härnäst med all den energin som ni får konsekvent från högre dimensionella, som vi själva.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...