Arkturierna via Daniel Scranton, 4 juni, 2018

Arkturierna 180604

Er potential ∞ 9:e dimensionens arkturiska råd

Var hälsade. Vi är det arkturiska rådet. Vi är glada över att ha kontakt med er alla.

Vi äger en medvetenhet om era förmågor, er potential, er sanna natur som varelser av Källans energi, och vi bär den kunskapen åt er. Vi ber er att göra samma sak för varandra. Inland kan det vara enklare för er att tro på någon annan än att tro på sig själv, och det är i sin ordning om det är där du befinner dig just nu. Du kan fortfarande nå en plats där du ser dig själv som gudomlig och når upp till din potential och dina förmågor.

Att tro på någon annan kan vara det steg som för dig närmare den fulla vissheten om vem du verkligen är och vad du kan göra. När du då erbjuder någon annan det utrymmet och han eller hon lever upp till dina förväntningar, finns en stor sannolikhet att den här personen återgäldar tjänsten. Och när de håller det utrymmet åt dig ger de tillbaka det du får.

Det ni sänder ut energimässigt kommer tillbaka till er, eftersom det inte finns någon verklig separation mellan din och någon annan. Det finns ingen separation mellan er och universum, och vi vet att ni förstår detta. Men vi vill väldigt gärna att ni ska uppleva det. Vi vill så gärna att ni ska få uppleva att ni är varelser av Källans energi, eviga, oändliga och evigt växande medvetanden. Ni är villkorslös kärlek innesluten i kött och blod, och när ni känner den kärleken flöda genom er är ni som mest kraftfulla.

Ni sträcker er mot er potential när ni sträcker er mot kärleken inuti er själva. När ni känner kärleken flöda inom er faller allt annat på plats. Ni inser att avsaknaden av separation betyder att ni är det universum i vilket ni tidigare trodde att ni ville skapa. Och när ni skapar tillsamman med detta universum utifrån en plats av kärlek, då når ni den här potentialen. Ni kanske till och med överträffar den. Det vet vi faktiskt att ni kommer att göra.

Vi är det arkturiska rådet och vi har uppskattat att ha kontakt med er.

Översättning: Sara

Du gillar kanske också...