Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 juni 2018

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 5 juni 2018

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ha kontakt med er alla.

Vi tar ingenting för givet när det kommer till vårt deltagande i förändringen av er medvetenhet. Det är så många varelser i detta universum som arbetar för att försäkra sig om att det inte bara inträffar, utan att det sker på ett sätt som tjänar de allra flesta. Vi bjuder in var och en av er som vill vara en del av denna skapande medvetenhet, att gå bortom tanken på att sitta och vänta på att någonting ska hända.

Vi bjuder in dig, tillsammans med oss att ledsaga andra och lära ut om expanderad medvetenhet -genom hela universum. Ni behöver inte vänta på att något stort event ska inträffa för att kunna deltaga.

Detta är en medvetandeförändring, vilket betyder att; -ingenting i er fysiska värld kommer bära ansvaret för att det börjar hända. Det är medvetenhetens sanna kraft att expandera och utvecklas, och därför, när ni gör det till ert uppdrag, att inte göra någonting i er fysiska verklighet, utan istället utveckla ert medvetande, -så ingår ni i teamet. Ni har möjligheter varje enskild dag, -de kommer till er i form av val ni gör.

Ni kan hjälpa er själva och hela universum på samma gång, genom att göra de val som är  inkluderande snarare än exkluderande. Ni kan hjälpa genom att bearbeta era känslor. Ni kan hjälpa genom att ta ögonkontakt med någon och därigenom hjälpa den personen att förstå att han eller hon räknas.  Ni kan vara vänliga istället för korrekta. Ni kan förlåta. Ni kan överföra kärlek och medkänsla till andra. Ni kan tala er sanning, vara sanna mot er själva och älska er själva oavsett vad ni har gjort, sagt eller tänkt.

När ni engagerar er i att ansluta till teamet som omfattar hela galaxen och alla dimensioner, så medverkar ni till den bästa möjliga förändringen som vi kan uppleva. Vi bjuder in er att ansluta till oss och vi vet att många av er redan har gjort det, men när ni väl uttryckligen bestämt er så är ni med automatik accepterade i vårt lilla team.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.

Du gillar kanske också...