Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 februari 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 18 februari 2022

 

Plantera Frön i Tidigare Liv

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket nöjda med de framsteg som vi kan känna att ni gör när ni fortsätter att göra er själva mer tillgängliga för hjälpen som har kommit in från de högre världarna och andra delar av galaxen. Vi är särskilt glada över att se hur de som ännu inte har vaknat har fått brödsmulorna och har dragit nytta av fröna som de själva har planterat för att hjälpa dem att vakna under denna livstid.

Ni förstår, i era tidigare inkarnationer fanns det ögonblick då ni visste att något stort var på väg i mänsklighetens framtid, och ni ville alla se till att ni skulle hitta ett sätt att väcka ert medvetande. Och så, varje enskild person som är på Jorden just nu har inkarnerat i ett av de där tidigare liven där ni visste att något stort skulle hända, och ni sådde alla frön till er själva i framtiden. Tecknen och synkroniciteten finns där, eftersom ni har placerat dem där väldigt strategiskt, med ett stort syfte.

Och nu är tiden då allt som ni hade planerat för er själva kommer att förverkligas. Det här är en vacker tid i mänsklighetens historia, eftersom så många öppnar sig för att ta emot det som har skänkts från dessa tidigare inkarnationer. Ni, som ett kollektiv, är mer öppensinnade och öppenhjärtade än på någon annan punkt i mänsklighetens historia. Nu finns det givetvis stopp. Det finns de som förnekar vad de känner och upplever i stunden för att de vill hålla fast vid det som är bekant och vad de redan tror på med varje fiber i deras väsen.

Men tiden kommer också för dessa individer, och ni som är vakna hjälper till att inleda den tiden av stort uppvaknande. Ni är där för att hjälpa till med massmedvetandet, få dem till den plats där de kan se så mycket mer och uppleva så mycket av vem de verkligen är som varelser av Källenergi, varelser av oändligt och evigt ljus och kärlek. Ni är där för att fortsätta denna mycket avsiktliga resa och hjälpa till att sätta de sista bitarna på plats för dem som har kämpat med sin identitetskänsla och som har lidit med sina troskriser.

Ni är där för att hjälpa till att föra in andra i ljuset, så att de också kan njuta av de sista stegen som ni har när ni går in i det fem dimensionella frekvensområdet. Ni kommer att gå tillsammans och ni kommer att stödja varandra. Det är vad den här resan handlar om.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...