Arkturierna via Daniel Scranton, 4 september, 2017

Arkturierna, 4 september 2017  

Via Daniel Scranton

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi glädjer oss åt att få kontakt med er alla.

Vi har märkt att ni alla tycker om att sitta med en viss tanke och grubbla på den tills den är alldeles utnött. Vi ser att ni fastnar vid vissa tankeformer för att sedan dissekerade dem, som om de nu på något sätt var er sak att ta itu med eller fixa dem. Ni behöver inte bekymra er om att fixa någonting, och ni behöver inte oroa er för någon tanke som kommer in i ert medvetande, som om den av någon anledning var en del av er.

Era tankar är inte era egna. Ni lånar dem, och det brukar vanligtvis tjäna er bättre att skicka tillbaka dem till sitt ursprung. Ni ska inte vara rädda för de tankar ni tänker. Det gagnar er inte alls att ge dem makt över er.

Många människor har förletts att tro att deras tankar härstammar inifrån dem själva, men vi vet att tankar flyter omkring, och ni kolliderar helt enkelt med dem. Och då måste ni bestämma er för om ni vill fortsätta att vara i den tankens närvaro eller om ni vill gå vidare.

Tankar, precis som känslor, kan röra sig genom er om ni tillåter det. Men när ni låter dem definiera er, känner ni att det är ert ansvar att göra något åt dem. Ni är energi som vibrerar, och när ni vibrerar i harmoni med andra energier, blir ni medvetna om dem.

Om ni inte tycker om de energier ni blir medvetna om, är det till er fördel att förändra er vibration. Gå till källan som ger er den tanken, men låt tanken vara. Låt tanken finnas där för dem som vill harmonisera med den.

När ni förstår vikten av vibration, kommer ni också att förstå att tankar bara är symboler. De har absolut ingen makt över er, såvida ni inte ger dem det och såvida ni inte låter dem definiera er. Vi känner er för de ni verkligen är – ren, ovillkorlig kärlek. Och det är så vi alltid kommer att se er.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av att få vara här med er.

 

 

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

 

Du gillar kanske också...