“Irma” – GCR/RV Intel SITREP – Måndag – 4 september, 2017

 

“Irma” – GCR/RV Intel SITREP – måndag 4 september 2017

 

Tja, då kör vi igen.

Orkanen Irma plockar upp energi och projiceras ut som en kategori 5-storm och förväntas att nå det amerikanska fastlandet före fredag i denna vecka.

https://www.google.com/amp/s/www.washingtonpost.com/amphtml/news/capital-weather-gang/wp/2017/09/03/hurricane-irma-could-strike-u-s-east-coast-by-next-weekend-or-it-could-curve-out-to-sea/

Kom ihåg det var sagt i en äldre SITREP att de Äldste inte skulle låta en annan väderhändelse fördröja RV.

Vet att orkanen Harvey skapades plötsligt i bukten för att stjäla Republikens nya guldvalv genom att överraskande attackera Republiken, och de kinesiska och ryska styrkorna, alla stationerade vid Fort Hood i Killeen, Texas (norr om Austin).

Stormen blev dock tillbakatryckt och översvämmade Gyllene Triangeln i stället för den återställda Republikens säkerhetsbas som backar den nya amerikanska valutan.

Nästa.

På ett liknande men annorlunda sätt är Irma också tänkt att stoppa RV genom att översvämma hela östra kusten från Florida upp till New York City – liksom att gå på sekundära guldreserver i flera amerikanska städer.

Detta kommer inte att hända.

Håll ögonen på att de välvilliga försiktigt dirigerar Irma ut mot havet precis som de gjorde med orkanen Matthew i oktober 2016.

 

Det finns ett fönster mellan dessa stormar som är mycket signifikant, från måndag till torsdag, varigenom de flesta privata inlösen skulle kunna slutföras före allmänt offentliggörande i mitten av september.

Ska de Äldste ta hand om detta? Vi får se. Men att Kina meddelade att Yuan var guldbackad för alla PROC-råoljeförsäljningar den här lördagen var ett tecken, ja, det gör de.

De äldste placerade inte så subtila jordbävningsnyheten i en populär japansk finanstidning för att meddela sin avsikt att byta ut det globala finansiella systemet genom att avveckla och demontera USD under Labor Day- helgen och tajma det perfekt när den första asiatiska marknaden öppnades på måndag morgon (söndag @ 20:00 EDT i USA).

https://www.google.com/amp/s/asia.nikkei.com/amp/Markets/Commodities/China-sees-new-world-order-with-oil-benchmark-backed-by-gold

Det inträffade också att suveräna tyska guldreserver hotades via en WW2-bombskräck på söndagen, också som ett resultat av att Yuan blev gulduppbackad.

https://www.google.com/amp/mobile.reuters.com/article/amp/idUSKCN1BE0CF

Om inte kvarvarande kaballakejer får händerna på någon större mängd fysiskt guld, kan de helt enkelt inte delta i det nya finansiella systemet och därmed över natten anses vara ekonomiskt irrelevanta .

Impotenta om ni vill.

Politiker som hindrar kommer nu också att tas bort från sina poster permanent. Mediapersonligheter som hindrar kommer att arresteras. Även kändisar som hindrar kommer att avslutas professionellt om de talar till förmån för kabalintressen.

Och de kvarstående olagliga statliga mekanismerna i Trump (USA) / Netanyahu (Israel) / Maduro (Venezuela) / Poroshenko (Ukraina) / Kim Jong-un (Nordkorea) ligger alla på stupstocken som ikväll, ikväll – med de Äldre som erbjuder ett harakiri-svärd för att antingen avsluta deras egna falska imperier ärofullt genom att avgå, eller få huvudet avhugget på ett allmänt torg genom rättsliga lagar och/eller militär exekution.

Pågående just nu är de sista förhandlingarna om ett överlämnande i Peking och Washington som ett resultat av att de Äldste accepterar ansvaret för att vakta världens tillgångar och att implementera genomförandeplanen ”krossa glaset” (bokstavligen och figurativt) för att tvinga hela världen till högre stigande vibrationer genom finanser.

Hur smakar den här helgkorven i kväll kabaldemoner? Bra? Bra. Jag är säker på att ni sköljer ner den med er egen svett som droppar från era förskräckta pannor.

Ni har ingenstans att gömma er. Inträngda som de vilda djur ni är. Förblöder som vilda tjurar som skadats till underkastelse från ett tusen hugg från en välvillig tjurfäktares kniv.

Dö från er egen hand. Det är den ärofulla vägen ut. Ge inte de ödmjuka tillfredsställelsen av att veta att vi dödade det stora och allsmäktiga Osiris-lojala djuret med vårt förenklade fält av enhetlig kärlek.

Uppror mot Gud är en lönlös sport som ni spelat beundransvärt i årtusenden men inte längre kan upprätthålla. Det finns ingen skam i nederlaget. Döden är mycket hedervärd. Så gå för det. Droppa bort.

Ärligt talat så saknade ni vår heliga själsanslutning för att uthärda och uppnå seger. Dåligt utrustade var ni för att bestå genom evigheten genom ert eget väljande sinne som accepterande underlägsen status.

Ni var dock hjälpsamma assistenter i mänsklighetens uppstigning genom att skapa en tillfällig värld av anti-Kristus materia.

Men er hybrida utomjordingsfamilj är något som inte längre betyder något. Au revoir Drakoniska Djävlar. Må vi aldrig träffas igen i detta liv eller ditt nästa.

Förstå att ingen varelse i något superuniversum kan höra era sista skrik i kväll. Ni frigörs härmed från er tunga kosmiska plikt att hindra Jahves nåd och kan nu fredligt återvända till den Centrala Solen för upparbetning.

Människan tackar er för er tjänst. Vi älskar er för att ni lärt oss om vår oändliga gudomlighet och vårt gudomliga syfte. .

Vet att alla superuniversa har lärt sig av er lilla självpåtagna planetära dominansövning och allmänna uppvisning av irrationell arrogans ställda inför total förintelse. Ni gjorde ert jobb i tjänst hos Skaparkällan.

Må Yeshua välsigna och behålla hela er genetiskt uppfödda utomjordiska hybridfamilj av Bråkstakar från Urantia när ni kollektivt försvinner från den jordiska existensen. Sobeit.

Mahalo nui loa och aloha ke Akua.

Gud är med oss

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling   www.st-germain.se

Du gillar kanske också...