Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 februari 2019

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 2 februari 2019

VAD ERT JOBB ÄR ∞ Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

“Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att ansluta till er alla.

Vi har förmåga att känna när ni frågar efter något, och vi kan upptäcka exakt vad ni ber om, även om ni inte verbaliserar det eller tänker det medvetet i ert huvud. Och vi är bara ett Råd i en dimension, och vi är bara fokuserade i denna galax. Så ni kan föreställa er hur inställd på er alla Källan är.

Källan är allt som är, och ändå har Källan förmågan att känna och förstå varje enskild önskan. Nu vill vi också påpeka att Källan har många olika sätt att leverera det som ni önskar er. Det finns många agenturer som arbetar på uppdrag av den mycket välvilliga, kärleksfulla, allestädes närvarande energin som Källan är.

Vi berättar det här för er eftersom vi vill att ni ska veta att ert jobb inte är att få allt att hända. Ni får veta från en mycket ung ålder att ni måste arbeta för att inte bara överleva, utan också för att få de saker ni vill ha för ren njutningsändamål. Och så är ni regelbundet programmerade att tänka att det är helt upp till er och att ni vanligtvis bara kan få något ni önskar genom hårt arbete, blod, svett och tårar.

Omprogrammeringen pågår nu, och vi är glada att vara med i den omprogrammeringen. Vi vill att ni ska ha tro, ha tillit. Vi vill att ni ska koppla av och veta att ni också är ombud för Källan. Det är ert jobb att önska eftersom det är genom era önskningar som ni skapar, och det är genom de skapelser som Källan expanderar. Vi rekommenderar att ni gör era jobb och att ni låter resten av oss göra vårt.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi glädjer oss åt föreningen mer er.”

 

Purchase The Arcturian Council’s book, Ascension: The Shift to the Fifth Dimension, on amazon here

Listen to the audio

 

 

 

Översättning: Bodil

You may also like...