Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 14 augusti 2019

Det Arkturiska Rådet, 14 augusti 2019

Via Daniel Scranton

Nya Arkturiska Energiportaler

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över kontakten med er alla.

Vi har öppnat många gateways, många portaler, för er alla där på Jorden, och när vi gör det talar vi om det genom denna speciella kanal. Det finns nya portaler som håller på att öppnas nu, därför att vi vill bygga på den drivkraft som ni alla har fått från Lejonportens energier. Portalerna kommer inte att vara tillfälliga. De kommer att vara öppna hela tiden, och de kommer att sprida det ljus och den kärlek som har genererats under de miljarder år som människor har inkarnerat i vårt lilla solsystem.

Vi har kollektivt hållit ett utrymme öppet för hela galaxen så länge det har funnits liv på våra planeter och månar, och all denna energi har lagrats i kristaller som vi nu aktiverar, så att de kan frigöras. Vi gör också det här för alla planeter och månar över hela galaxen som har livsformer, för som vi tidigare har sagt, Arkturierna har gjort detta sedan tidernas begynnelse. Vi har byggt upp våra energilager för en tid då de skulle behövas. Om sanningen ska fram hade vi gjort det ändå, men vi visste att vi genererade mer kärlek och ljus än varelserna i vårt solsystem någonsin skulle komma att behöva.

Med andra ord visste vi alltid hur lyckligt lottade vi var, och eftersom vi hade mer än vi behövde kunde vi spara energin för en tid då den behövdes av andra. Så att få tillgång till dessa portaler kommer att vara lätt för alla er som är vakna. Det kommer att bli enkelt för er att känna energierna som kommer in genom dessa portaler, vilka har blivit strategiskt utplacerade över hela Moder Jord.

Och när ni tar emot dessa energier kommer ni att känna igen den Arkturiska vibrationen i dem, eftersom ni har plockat upp den vibrationen från oss. Energierna kommer att stödja er genom mer utmanande tider som ni möter på Jorden, både personligen och som ett kollektiv. Vi är här för varje enskild människa på Jorden och i hela galaxen. Vi uppmuntrar er alla att även sprida energierna runt omkring er. Ni kommer att ta emot så mycket att ni inte vet vad ni ska göra med dem. Vi kan försäkra er att det kommer att komma mer.

Så jorda denna kärlek och detta ljus från Arkturierna i era kroppar, och sprid dem till era nära och kära och till alla människor som är i behov av dem, och vi kommer att fortsätta att övervaka hela situationen där på Jorden, för att se när nästa stora tillströmning av energier skall komma.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

Översättning Ulla Krogh – www.st-germain.se

Du gillar kanske också...