Arkturierna via Daniel Scranton, 6 oktober, 2017

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er idag.

Vi har alltid letat efter tillfällen att ge en ej fysisk hand till mänskligheten, och det är med nöje som vi berättar att fler och fler av er öppnar era hjärtan för att ta emot oss och ta emot från de uppgraderingar och downloads som vi fritt ger er och på en regelbunden basis. Denna uppstigningsprocess har varit svår, minst sagt, och den blir bara lättare då ni låter processen ske med mindre ansträngning å er sida.

Det finns en process för att ta emot som många av er börjar acceptera, men sedan följer också en återhämtnings period vilken det är svårare för mänskligheten att engagera sig i. När får en uppgradering eller download or då någon annan slags aktivering sker inom er så lägger vi märke till att för det första så lägger ni inte nödvändigtvis vad som händer. En del av er springer iväg till läkaren eller andra för att försöka ta er igenom det, utan att ge er själv mycket vila och ett tillfälle att assimilera er till energierna ni tar emot.

Ni har fått lära er att tro att göra så skulle göra er lata eller svaga. När ni blir sjuka så har ni fått höra att ni skall kämpa emot sjukdomen, men allt som ni slåss med bara fortsätter att vara en del av er erfarenhet. När ni slappnar av och ger efter inför en upplevelse så det må vara, det är då som den tar för sig igenom er och utan att ni anstränger er.

Att ge efter till något som sker betyder inte att ni säger att ni vill att det sker under resten av ert liv, men i er eftergivenhet, i er villighet att slappna av och tillåta så gör ni det möjligt för något bättre, något som ni tycker bättre om. Erkänn för er själva att uppgraderingarna, downloads, och aktiveringarna ni tar emot är betydelsefulla och har en betydelsefull påverkar på er fysiska, mentala och känslo-kroppar.

Så då ni känner att ni behöver sova, vila, slappna av, eller bara göra ingenting så ge er själva tillåtelse att göra så. Absolut så har ni vår.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat att ha kontakt med er.

 

Översättning: Per Staffan

Du gillar kanske också...