Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, den 1 november 2019

 

Det Arkturiska Rådet den 1 november 2019

 

MÄNNISKOR OCH UTOMJORDINGAR

DET 9D ARKTURISKA RÅDET

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är allt mer glada att se era resor, eftersom vi ser att ni låser upp fler och fler nycklar till er medvetenhetsutveckling. Vi ser dagligen fler individer som tittar inom sig själva efter dessa nycklar än vi någonsin sett på Jorden. Vi vet att ni förstår kraften i meditation och vi märker att de flesta av er använder detta värdefulla verktyg. Det vi har börjat märka nyligen är hur mycket mer intresserade ni är i er personliga historia, era resor genom galaxen och utomjordiskt DNA och energi som ni har inuti er.

Ni har kommit till den punkt där ni är lika intresserad av era egna ursprungshistorier som ni har varit om Area 51, Roswell och andra berömda berättelser om UFO och utomjordingar. Ni börjar märka att det inte är så mycket en upplevelse som ni har där ute någonstans i rymden eftersom det är en upplevelse som ni känner igen och är närvarande inom er. Och vi har lagt märke till att ni gör ert bästa för att låsa upp och reda ut era egna utomjordiska ursprung. Varför är detta viktigt, kanske ni undrar? För att ni letar efter förbindelser med varelser från den yttre rymden och det hjälper verkligen att inse att ni är en av dem.

Ni har ofta tänkt på er själva som ett kollektiv på ett föga smickrande sätt. Ni har antingen känt er långt, långt under det som ni kallar Gud eller Källan, eller så har ni varit de anspråkslösa människorna som tittat mot himlen för att se utomjordingar som kan komma och landa med sina skepp för att rädda er. Nu är det en central punkt i mänsklig historia eftersom fler och fler av er inser att ni är en del av deras berättelse. Ni inser att de vill ansluta till er lika mycket som ni vill ansluta till dem och ni har fått veta att ni har något att erbjuda förutom guld- eller slavarbete.

Först och främst har mänskligheten stigit upp från djupet av att känna sig så åtskild från Källan och så uppdelade i era övertygelser om Källan. Ni har lidit så mycket och har utstått så många negativa känslor genom er historia där på jorden och ni är fascinerande på grund av vad ni har kunnat kämpa igenom och stiga upp från. Ni har uppstått till de väckta fjärilarna som er utomjordiska bröder och systrar alltid visste att ni kunde bli.

Nu är det dags att bjuda in dem att landa sina skepp, för ni är redo att lära känna dem. Ni är redo att samskapa. Ni är redo att ses som jämlika. Det är dags att ansluta till den galaktiska familjen, ta plats vid bordet och inse att ni hörde hemma där hela tiden. Det är inte er teknikutveckling som har gett er plats vid bordet. Det är det att veta att ni tillhör, att ni är lika värdiga som alla andra varelser i universum att vara där. Den verkligt andliga människan som är vaken förstår att de är Källenergi och vet att alla andra i hela universum är det också.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

 

Översättning: Bodil

 

 

 

Du gillar kanske också...