Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 oktober 2021

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 oktober 2021

 

Hur man Förankrar i det Arkturiska Ljuset

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi har letat efter nya sätt att komma in i mänsklighetens medvetande med vår positivitet, vårt ljus och vår kärlek. Och vi har upptäckt att ni alla tenderar att öppna upp för oss mer när ni är ute i naturen, upplever stillheten, upplever underverken och skönheten som tillförs er gratis av era mödrar – Moder Natur och Moder Jord. Och så, det är de ögonblicken vi har valt för att komma åt ert medvetande för att dela med er vår vibrationssignatur, såväl som nedladdningarna, uppgraderingarna och aktiveringarna som vi känner att ni är redo för.

Vi inbjuder er att spendera lite tid på att ansluta till träden, sanden, smutsen, blommorna, växterna, bergen, floder och bäckar. Vi inbjuder er att känna energin som kommer från fåglarna och de vilda djuren. Känn energin som kommer från er sol, som också är en del av er natur. Om ni bor i en stad och tycker det är svårt att komma ut i någon form av naturlig miljö, eller om det blir för kallt för er när ni får denna överföring att gå ut och verkligen uppskatta allt som Moder Natur har att erbjuda, så låt er bara få lite sol på huden, andas in lite frisk luft.

Ni kommer att upptäcka att ni omedelbart blir lugna av dessa upplevelser.

Skaffa lite fler växter och blommor i ert hem, koppla ihop med kristaller och till och med träbitar, grenar, kvistar, vad ni än kan få tag på för att harmonisera med den energin. Och om ni kan ta en semester, gå någonstans som har den typ av natur ni tycker om. Tillbringa lite tid där, så öppnar ni naturligtvis upp för oss och för allt vi har att ge er. Vi strävar efter att slå samman så mycket av vårt medvetande som möjligt med så många av er för att hjälpa till att höja vibrationerna i hela det mänskliga kollektivet, för att skapa fred på Jorden och naturligtvis för att påminna er om vilka ni verkligen är som Källenergivarelser.

Vi kan göra detta när ni sitter i era hem, i lugn meditation, och ni har känt oss i de stunderna, men vi vill att ni öppnar er helt för att bli kanaler för vår energi och att plantera dessa frön i rutnätet som ni har där på Moder Jord. Och så skickar vi denna inbjudan för att vi älskar er och vi vill se er lyckliga. Vi vill se er leva ett liv i frihet, överflöd och fred. Vi vill ha detta för er alla, och ni är de, ni som tar emot denna överföring, som kan förankra i det Arkturiska ljuset och göra det tillgängligt för alla.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...