Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 13 september 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 13 september 2021

 

Höstdagjämningens Energier september 2021

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över er kommande höstdagjämning där på planeten Jorden, på grund av de energier som vi vet att ni kommer att få och faktiskt redan har börjat få i detta ögonblick. Ni får början på ett överflöd av energier som kommer att bli starkast vid den exakta punkten för höstdagjämningen, och de kommer att fortsätta att komma in även efter höstdagjämningen eftersom det är så stora de är. Ni kunde inte hantera dem alla på en gång; de skulle ha en negativ effekt på er, istället för den önskade effekten. Ni får energier just nu som är transformerande i naturen. De är avsedda att ge er en vibrationsuppgradering, och om ni är öppna för dem kommer de att göra det.

De som inte är öppna för dem får bieffekter och förstår inte varför de upplever dessa uppstigningssymtom. Det är därför vi ger er denna överföring före det exakta ögonblicket för er höstdagjämning där i september. Ni kan förbereda er; ni kan också förutse de förändringar som kommer att komma som ett resultat av att dessa transformativa energier kommer in i era fält, era chakran, era kroppar, era celler och alla aspekter av er. Ni kan vila och slappna av mer; ni kan se till att ni är jordade, närvarande och har bra vätskebalans. Ni kan till och med ta en stund från er hektiska dag för att fokusera på att öppna er som en blomma för dem.

Detta är vad ni är där för att göra. Ni är där för att förvandlas, och vi i de högre sfärerna är här för att hjälpa. Vi vill hjälpa, och vi kommer att fortsätta att hjälpa, men vi vet också att vår hjälp tas emot bättre när ni förväntar er den och när ni är medvetna om vad de aktuella energierna handlar om. Dessa energier handlar om uppstigning; de handlar alla om er tillväxt, er expansion, er utveckling av medvetandet, eftersom alla dessa saker är knutna till er vibration, och ni lever i en värld där det händer många saker varje dag alla dagar som kan sänka er vibration.

Så det måste finnas en motsats till det; det måste finnas något som balanserar det ni ser på nyheterna, och till och med på sociala medier, det är deprimerande, som tar andan ur er och inte på ett bra sätt. När ni fokuserar på det faktum att ni får hjälp och att hjälpen kommer från er förmåga att ta emot, kan ni göra något för att försätta er i det mottagliga tillståndet. Många inser att dagjämningen och solstånden är speciella händelser i er värld, men vissa vaknar fortfarande till den sanningen, och därför vill vi gärna informera er om de energier som kommer, som redan är hos er och att många av er öppnas redan nu, när ni tar emot denna överföring.

När ni väl fått energierna och ni känner hur er vibration får den uppgradering som den behöver, som ni behöver, kan ni söka hjälpa andra. I själva verket kommer ni att hjälpa andra bara genom att vara där och vara kanal för dessa energier som ni är. Genom att ta emot dem förankrar ni dem i det fysiska, och ni kan inte låta bli att sprida dem runt. Om ni känner er i ett tillstånd av spänning eller ångest, blunda, ta några djupa andetag och berätta för er själva att ni kan öppna för dessa transformerande energier på höstdagjämningen. Kom ihåg att ni är kapabla att göra det, oavsett situationen ni befinner er i där på jorden just nu. Och kom ihåg att när ni väl får vibrationsuppgraderingen kan ni sprida er högre vibration runt, vilket är transformativt för andra.

Så kommer de andra som inte kan eller inte vill öppna sig för att ta emot höstdagjämningens energier att fortfarande dra nytta av dem, eftersom ni alla kommer att ha förvandlats, och ni kommer att tala, tänka och agera därefter. Ni är där för att leda vägen, för att visa andra hur det är gjort, för att vara pionjärerna, de som går längre än där mänskligheten är just nu. Ni inser att det är möjligt att gå framåt från där ni är, och ni har verktygen och kunskapen för att göra det. Och nu vet ni vad höstdagjämningens energier handlar om, och ni kan sitta bekvämt och tyst och bara fokusera på att ta emot dem. Ni kan och ni kommer för att ni har fått denna uppmaning och för att era högre jag vill att ni ska.

Ni är väldigt, väldigt redo för den här uppgraderingen, och så är alla delar av er. Ni förtjänar inte dessa uppgraderingar, utan snarare är de en naturlig följd av att ni är där på Jorden under en period av förvandling. Ni kan göra omvandlingen enklare för er själva, och nu vet ni hur. Ni är där för att bli ert Högre Jag, ert femdimensionella jag, och ni är där för att uppleva det i köttet, i en fysisk kropp, och vi är här för att hjälpa.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

Du gillar kanske också...