Arkturierna via Daniel Scranton, 9 december 2017

Arkturierna via Daniel Scranton

9 december 2017

Njut av Er Vackra Värld – Det 9:e Dimensionella Rådet

Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Det är en vacker värld ni alla lever i, och det finns många aspekter av er värld som ni kan fokusera på. Ni lever i ett system av dualitet, och det finns extrema polariteter närvarande på planeten Jorden. Och de av er som kommer från ljuset kan lätt bli upptagna med den mörka änden av spektrat.

Det kan lätt hända att ni hamnar i att försöka ta bort allt mörker, och i och med det skulle ni ta ert fokus bort från det som redan är rätt och vackert och fyllt av ljus och kärlek på Jorden. Ni behöver inte springa bort från mörkret eller sticka huvudet i sanden för att kunna njuta av det som är vackert och rätt i er värld, och ni behöver heller inte gå ut och leta efter mörkret med avsikten att exponera det och göra andra ansvariga.

Ni kan tillsända mörkret, och de som arbetar i det, ert ljus och er kärlek och ni kan fortfarande njuta av er värld. Ni kan ta det som är rätt och vackert och fyllt av ljus på Jorden och använda det för att sam-skapa den nya Jorden, den femte dimensionens Jord. Ni behöver inte besegra mörkret för att göra detta.

Ibland kommer ni att lägga märke till att de som arbetar i mörkret kommer i vägen för era nöjen på planeten Jorden. Men om ni låter dem förstöra er upplevelse av Jorden, då ger ni dem mer makt. Om ni låter er själva dras ned vibrationellt till deras nivå i ett försök att besegra dem, då har ni förlorat er anslutning till ljuset.

Ni behöver inte bekymra er för att de som arbetar i mörkret skall besegra er, och ni behöver inte bekymra er för att dessa skall förhindra er uppstigning. Allt ni behöver göra är att förstå att de representerar någonting som är dolt från ljuset inom er, och använda deras närvaro som en möjlighet att hela er själva och bli en hela. Det hela ni är det som kommer att göra resan till den femte dimensionen.

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har njutit av kontakten med er.

 

Översättning: Markku Pärssinen

Du gillar kanske också...