Arkturierna via Inger Norén 17 maj 2021

 

Arkturierna via Inger Norén

17 maj 2021

 

Vi ville tala med dig i en kanalisering till alla som vill lyssna och läsa för att ta till vara de ord vi vill förmedla för er allas vägledning.

Det är en speciell tid i denna mellantid som ni befinner er i just nu och det är som om alla håller andan inför en stor händelse som skakar om alla. Det har talats så mycket om avslöjanden som ska komma och det har redan börjat i mindre skala, men det kommer ett stort avslöjande inom kort som verkligen skakar om och öppnar ögonen på väldigt många som har föredragit att inte bry sig och bara rätta sig efter vad de styrande säger.

Vi säger alltid inom kort, men det stämmer verkligen. Efter detta avslöjande kommer oroligheterna att eskalera i hela världen. Det är nödvändigt att detta händer. De mörka entiteterna arbetar för fullt för att behålla sitt inflytande på de länder som har samarbetat med dem mest. Inte förrän det blir en konfrontation med folket blir det en ändring.

Människorna kommer att ta tillbaka sin kraft och sin planet. De mörka lämnar Jorden efter all denna tid de har bebott Jorden. Detta blir den stora uppgörelsen och folket har sagt sitt. Inga fler krig och det som har blivit bestulet från folket kommer de att begära tillbaka. Därefter börjar uppbyggandet av planeten Gaia Nova men galaktikernas hjälp.

Detta var inte så rolig information, men alla måste förbereda sig med förnödenheter för en tid i kris bland annat. Ändå är denna tid en tid för att fira. Varje dag går ni närmare uppstigningen och för varje dag blir ni mer och mer multidimensionella varelser som vi kommer att ta emot med glädje. Äntligen går ni mot dessa tider och Guds nåd har aldrig varit så stor som nu för er människor. Ni är verkligen välsignade varelser och som vi älskar bara mer och mer.

Arkturierna

 

Stort tack i kärleksfull tjänst. Jag Är

 

Till min hemsida: https://www.eurora.se/

 

 

Du gillar kanske också...