Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 15 maj 2021

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton 15 maj 2021

 

Energier för att Stimulera Ert E.T. DNA

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet

kanaliserat av Daniel Scranton

“Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är så väldigt medvetna om hur ni alla hanterar det nuvarande tillströmningen av galaktiska energier som är över er just nu, och vi känner oss mycket uppmuntrade av mänsklighetens respons på dem. Vi vet att det finns många av er där ute som är intresserade av E.T.s och UFO:s och andra som bara är nyfikna på om det finns liv i andra världar i er galax och ert universum. Och naturligtvis har den senaste tidens tillströmning av galaktiska energier tagits emot väl av de av er som tittar på stjärnorna och tonar in sig till den galaktiska gemenskapen regelbundet.

Men de människor som inte har varit nyfikna, eller som inte har trott att E.T.s ens kan existera, påverkas också av dessa vackra energier som ni har över er just nu, och det betyder att alla varelser som är ansvariga för att skicka dessa energier fick verkligen rätt den här gången, och vi är bland dem som initierade denna kampanj. Vi alla i den galaktiska gemenskapen är intresserade av mänskligheten, men inte hela mänskligheten är intresserad av oss. Vi vill börja med att få alla människor intresserade av alla andra varelser i hela galaxen och universum.

Och så hittade vi precis rätt kombination av vibrationer för att stimulera E.T. DNA som finns i varje enskild människa, och resultaten har varit spektakulära ur vårt perspektiv. Intresset är det första steget, och det är ett viktigt steg och ett mycket stort steg för så många i er värld. Nu, de av er som redan har intresserat er fick fortfarande stimulans av ert E.T. DNA, och ni är nu mer kapabla att skapa er egen personliga kontakt och ha de upplevelser ni har velat ha under ganska lång tid.

Som ni vet sker det långsamma, stadiga avslöjandet, och det öppnar många, många dörrar för mänskligheten. Ni är så mycket nära att leva i ett samhälle där E.T.s kan gå bland er, och den genomsnittliga personens öppenhet för det är så underbart uppmuntrande att vi är helt optimistiska med avseende på den tidslinje ni befinner er just nu och resultatet av fler människor som vill ha denna upplevelse har positiva konsekvenser som ger vågor i hela galaxen.

Vi är Arkturiska Rådet och vi har haft glädje av att få kontakt med er.”

 

Översättning: Bodil

 

You may also like...