Arkturierna via Krista, 4 april 2022

Arkturierna
Via Krista, 4 april 2022
Vi är Arkturierna. Vår ras är full av inspirerande, motiverade, tankeväckande individer. Vi är tänkare. Vi fattar inga beslut om vi inte har tänkt igenom dem från alla vinklar. Det finns ingen brådska. Vi har kommit för att ge er ett meddelande som vi känner är passande. Så när vi talar, var då medvetna om att det är med vår egen planering som vi har tagit kontakt.
Om du inte känner att du vill vara på den här planeten, finns det en anledning. Om du precis har sagt: ”Jag vill inte göra det här längre,” är det för att din själ har bestämt det. Vi är vid en vägkorsning. Vi är vid en tidpunkt när själar antingen kommer att höja sig eller sjunka. Känslan du får är att din själ bestämmer vilken väg du skall ta. Vad händer om jag inte väljer nu? Kan jag välja att inte välja? Vad kommer att hända om jag inte väljer? Din översjäl kommer att kliva in. Vilken plan hade du när du kom till Jorden? Skulle du vara en ledare eller en följare? I slutändan kommer den väg du väljer att följas. Våra bröder och systrar, nu är inte rätt tid att säga: ”Jag bryr mig inte.” Nu är det dags att säga: ”Jag förstår, jag förstår.” Snurra inte till det genom att säga: ”Jag önskar det här och det där.” Du valde detta, du valde den här gången.
Mina bröder och systrar, ni är alla med i den här livsutvecklingen. Personligen kommer du att fatta ditt beslut på egen hand. Människor kanske kommer in i ditt liv och leder dig in på olika vägar. Antingen njuter du av vägen, eller så vill du stiga av. När du går av tänker du att du måste hitta en ny väg att fortsätta på. Så känn det inte som att någon har dragit ner dig. Du tar en ny väg när du har bestämt dig för vad du vill. Skyll inte någonting på dina följeslagare. Du kan välja att du inte tycker om något och skapa en ny väg. Men du kan inte vänta. Du måste bestämma dig för vilken väg du vill gå nu. Du måste säga att du gör förändringar idag. Vänta inte! Det kommer att bli konsekvenser om du inte tar itu med ditt liv. OK, tro oss när vi säger, bestäm nu vilken väg du vill ta. Och du måste vidta åtgärder. Ingen kommer att leda dig till nästa steg.
Känn inom dig vad du vill och följ känslan. Om du väntar på andra, kommer du i slutändan inte att följa dina drömmar. Vänta inte med det här eller det där. Vad vi vill att ni ska veta är att Jorden håller på att splittras i två läger. Vi har den lågfrekventa Jorden och vi har den högfrekventa Jorden. Er verklighet kommer att förändras snart. Du kommer att vara en del av en av världarna. Välj vilken du vill tillhöra. Med stor intensitet berättar vi det här för dig. Nu måste du välja! Ingen tid att vänta. Inga men. Ta ett beslut idag! Vad gör jag som jag gillar, och vad gagnar mig inte längre. Vi berättar med stor auktoritet att din tid för att ta ett beslut måste snabbas på.
När du ser något som du tycker om säger du, det var bra eller det tycker jag inte om. Välj alltid det som känns bra. Välj alltid det som ditt hjärta önskar. Följ aldrig någon annans val. Tiden för dig att välja måste bli idag. Du kan inte vänta på bättre dagar. Vidta de åtgärder som du behöver för att vara lycklig. Du kommer att upptäcka att världen blir lättare eller hårdare, det är ditt val. Det enda du behöver göra är att sluta leva någon annans liv. Jaga dina drömmar. Bli din egen chef, du kontrollerar dig.
Lägg märke till vad som händer i världen de kommande dagarna. Bestäm dig för att omfamna det eller lita på ditt hjärta. Tar du in vad människor berättar för dig, eller gör du dina egna val? När världshändelser inträffar, låter du då andra tala om för dig vad du ska göra? Var säker på din roll i ditt eget liv. Var säker på att du vet vad som är bäst för dig. Du måste vara stark och veta att du är skaparen av din värld. Du bestämmer resultatet. Du bestämmer vad som är bra för dig, och vad du vill lämna. Vår vägledning är enkel. Tänk själv! Följ ditt hjärta! Lita på dig själv. Evolutionen är här och du kan inte hoppa över det steget. Du kommer att höja dig eller sjunka.
Våra välsignelser är med dig när du gör dina val. All vår kärlek ger vi till dem på Jorden som gör det svåra arbetet. Det är dags att gå nu. Vi är Arkturierna och vi kommer att tala igen i framtiden.
Översättning Ulla Krogh

Du gillar kanske också...