Ashian via Jennifer Crokaert – Ert syfte är 5D och inte 3D, 11 april 2022

Ashian via Jennifer Crokaert – Ert syfte är 5D och inte 3D, 11 april 2022

10 april 2022, jennifercrokaert.com

https://tinyurl.com/2p8wp447

Jennifer: Hälsningar! Så, låt oss börja rent allmänt … vad vill ni att vi ska veta?

Ashian: Älskade hjärtan, hälsningar till er också! Det är så roligt att få kontakt och att ha möjlighet att samarbeta aktivt med er.

J: Samarbeta?

A: Nå, om vi tar era krig som jämförelse, så är ni i ljusarbetarnas trupper ”bakom fiendens linjer”. Ni för fram ert ljus till varje situation, inte genom de jobb ni gör eller de framgångar ni har, utan genom att vara NI. Den energin, ER energi fungerar som en katalysator, rensar bort psykiskt skräp, löser upp densitet; vart ni än går så jobbar ni. Er energi jobbar hårt, och teamet som arbetar med er samarbetar ständigt för att ta er till de platser, där er energi bäst kan tjäna det högsta goda.

J: Vi har berört detta förut…teamen som arbetar med oss, skulle du vilja berätta mer om det?

A: Så många av våra kära bröder och systrar känner sig ensamma, som om ni har blivit övergivna, är själva, bakom fiendens linjer, och att universum har glömt att ni existerar. Så är inte fallet.

Varje ljusarbetare har ett team som arbetar med dem: detta team varierar i antal, men är normalt 8-11 medlemmar, bestående av vad ni skulle kalla Änglar, Skyddsänglar, Guider, Galaktiker, högre dimensionella aspekter av er och Uppstigna Mästare. Ja! Du kanske har en Uppstigen Mästare som arbetar med dig och hjälper dig i det dagliga livet, när du lyser med ljuset som är DU, vart du än går.

J: Herregud, det är en ganska häftig tanke, att ha en Uppstigen Mästare som arbetar med oss.

A: Det är en indikation på hur kraftfulla ni är; ljusarbetare är här på ett uppdrag, med ett syfte, ett gudomligt kall som ligger långt bortom er 3D-personlighet, ert jobb, er status, familj etc. Ni undervärderar er gudomliga skaparkraft för att skapa och manifestera förändring.

Vi skulle föreslå att ni spenderar lite tid varje dag, på att bli medveten om medlemmarna i ert team, vänja er vid att höra deras subtila röst genom intuition, starta konversationer med dem. De är här och är villiga att samverka med er; de valde er, de vill arbeta med er. Hittills har det varit en passiv relation, där ni inte helt förstått att ni aktivt samverkar, men nu… nu skiftar energierna. Slöjorna mellan världarna försvinner och ni kan börja en konversation med ert team.

Låt den utvecklas varsamt. Skriv ner vad ni tror ni hör som svar på era frågor, låt det stå i 24 timmar och läs det sedan. Ni kommer att känna igen sanningen när ni läser den. Det kommer att ge resonans i varje cell i er kropp om ni kanaliserar svar från ert team.

J: Tack. Nu, för att ta något annat, var befinner vi oss i Projektet Uppstigning? Vad händer?

A: Ja, vi kände att den frågan brände hål i ditt sinne då vi avvek!

J: Där försvann den där sista hjärncellen då!

A: Kul! Så … som du har sagt, för vi föreslog att du skulle säga det … föreställ dig en sfär av ljus, där energin på utsidan av sfären verkar slumpmässig och kaotisk, men i mitten finns en boll av sammanhängande, bländande ljus ~ en ren, förfinad energi av gudomlig, kreativ potential och kraft.

Varje människa avger en energistråle, och ju mer anpassade ni är, desto jämnare och högre vibrationer har er stråle. Alla strålar möts i mitten av sfären, i bollen av energi.

När energistrålarna ökar i vibration, harmoni och sammanhållning kommer de ~ mycket snart [!] ~ att nå en frekvens som resonerar med sfärens centrala energi. När det händer… kommer det att ske en kvantförändring.

 

J: Vågar jag be om detaljer?!

A: Det går bra! Men ändå…

J: Här kommer det…

A: Det grundläggande syftet med kvantförändringen kommer att vara att åstadkomma mänsklighetens uppstigning på Gaia. Det som fortfarande finns i flödet är exakt hur det kommer att uppnås. Varje person har en fri vilja, och denna föränderliga energi måste kalibreras in i det övergripande resultatet. Den intelligens som krävs för att genomföra detta kan bara vara gudomlig, sådan är komplexiteten. Utöver att påverka de här på Gaia, så triggar er uppstigning förändringar över tid och rum, som ni ännu inte kan börja förstå.

J: Ja, jag förstår projektets bredd, så jag tänker inte ta mig dit. Men låt oss återvända till ”snart”…

A: Ah! “S”-ordet!

J: Faktiskt!

A: Det finns, ska vi säga, tre sannolika tidslinjer när detta kan hända. Alla har inte samma sannolikhet, men av de oändliga möjligheterna så är tre tidslinjer närvarande möjligheter.

Vi tycker att det är intressant att Påsken är en tid av återfödelse, och det blir mycket förändring hos er under denna Påsk, vid denna återfödelse.

J: Skulle du vilja utveckla det?

A: Nej! Men ni kommer alla att vara där ni ska vara. Inte en detalj missas, eftersom slutscenen utspelar sig.

J: Du säger allt och ingenting, på en och samma gång.

A: Eftersom ni har en fri vilja, så skulle vi manipulera den om vi ber er fokusera på något annat än att lita på er instinkt, leva i kärlek och vänlighet. VI kan bara erbjuda er en vägkarta som beskriver den enklaste rutten: ni kan välja att ta andra vägar och ni kan också välja någon annan som ni upptäcker när ni färdas längs dessa vägar. Det har ni möjlighet till som inkarnerade gudomliga skapare.

Vi hedrar gudomligheten i er genom att inte ge detaljer, utan genom att behandla er som de gudomliga skapare ni är. Ni skapar det här, vi är åskådare; vi tittar, vi hejar på, men vi hoppar inte upp på er scen.

J: Det är tankeväckande. Kraftfullt uttryckt. Tack.

A: Så… inget extranummer?!

J: Inte en chans! När detta är över kommer du att hitta oss alla på en efterfest i paradiset någonstans, för att försöka återställa vår balans!

(c) Jennifer Crokaert 2022 www.jennifercrokaert.com YouTube

 

Översättning: Maggan

Du gillar kanske också...