Arkturierna via Natalie Glasson, 18 februari 2022

 

Arkturierna via Natalie Glasson, 18 februari 2022

 

Stor Frigörelse, av Arkturierna

Kanaliserad genom Natalie Glasson – Originalkälla: Sacred School of OmNa

Hälsningar, vi är Arkturierna, vi kommer fram som en kollektiv energi. Vi för fram vårt ljus och våra avancerade teknologier som är inbäddade i vår vibration, essens och frekvens. Vi för fram vår kärlek och sanning så att ni kan dra nytta av vår energi och vårt stöd till att vägleda och hjälpa er genom er uppstigningsprocess.

Det är viktigt att inse att allt snabbas upp i detta ögonblick, till och med tiden fastän det är en illusion på jorden. Hastigheten med vilken du utvecklas andligt påskyndar till och med din kropps och varelses vibrationer som rör sig med en högre hastighet. När allt tar fart betyder det att du accelererar genom din existens och din resa, speciellt på jorden, detta kan verka överväldigande. Det kan tyckas att du förstår en aspekt av din uppstigning och till och med innan du har fullbordat den aspekten har en annan aspekt kommit fram för att erkännas. Hastigheten med vilken du uppnår din uppstigning är naturlig och den är lämplig. Du kommer att vänja dig vid den snabbare farten i din energivibration. Det finns dock stadier och faser där man vänjer sig vid och blir van vid vibrationerna. I dessa stadier kan ibland din kropp och varelse, även ditt sinne och dina känslor uppleva viss stress. Du kanske känner att det finns en blockering i energierna som du släpper ut och att du inte kan släppa vibrationer, sår, perspektiv tillräckligt snabbt för att hålla jämna steg med hastigheten på din vibration. Detta kan skapa förvirring och stress; det är viktigt att fokusera på att frigöra energier som inte längre tjänar dig. Om du har upplevt din andliga evolution under en tid kommer du att veta att processen att frigöra är integrerad och att det är en kontinuerlig process i ditt vardagliga liv. Processen att frigöra onödiga energier verkar vara en väldigt grundläggande sak att uppmuntra, nästan som att säga att det är viktigt att fokusera på att rengöra tänderna. Vi, Arkturier vill uppmuntra er att släppa, med energin och perspektivet av enkelhet.

Först av allt, kan du föreställa dig att din andliga utveckling och uppstigning var enkel. Föreställ dig att du kan förstå varje aspekt av din resa och väg framåt och det var så enkel att du inte ens behövde tänka på det. Det helt enkelt var, det helt enkelt hände.

Föreställ dig att existera som enkelhetens vibration, även inom din andliga evolution.

Vibrationen av enkelhet är oerhört viktig att dra ditt fokus tillbaka till eftersom det innehåller en medvetenhet. Vibrationen av enkelhet säger att jag vet, och jag förstår vad jag gör eller vad jag är eller skapar. Detta frambringar en tro, ett självförtroende, en grund. Det är så vackert att föreställa sig att du upplever din andliga evolution med enkelhetens vibration och att du vet och förstår allt du behöver. När du anpassar dig efter denna vibration blir du vibrationen och frekvensen av enkelhet. Med enkelhet blir processen att släppa och låta onödiga energier gå oerhört lätt. Därför släpps all stress, all förvirring och du görs medveten om vad som är viktigt.

Vad är viktigt för dig att skapa? Vad är viktigt för dig att släppa taget om?

Allt i din verklighet och ditt väsen blir i linje, i linje med vem du är, vad du vill skapa och med Skaparen. Med enkelhetens vibration kan vi fundera vidare på processen att släppa.

Vi Arkturier vill föra fram en mycket enkel teknik.

Vi vill att du ska föreställa dig, känna, erkänna allt som behöver släppas. Du kanske förstår aspekter, vanor, perspektiv som kräver att släppas, eller så kanske gör du det inte. Föreställ dig dessa energier som behöver släppas ut som spänningar, stress och förvirring. Vi Arkturier inbjuder dig att spänna din kropp och varelse så mycket du kan. Om det är möjligt, fortsätt att andas medan du håller spänningen. Inse att detta är stressen, förvirringen, blockeringarna, såren, allt som behöver släppas. När du är redo för utandningen, låt helt enkelt din kropp och din varelse slappna av och varje gång du andas ut djupt skapa en ännu djupare avslappning, speciellt i din kropp och alla delar av din kropp.

När du känner att du är djupt avslappnad, fäst då din uppmärksamhet på spänningen en gång till. Spänn din kropp och ditt väsen en gång till och när du känner dig redo, först när du känner dig redo för nästa utandning slappnar du av i kroppen och fortsätter att göra det vid varje utandning.

Återgå till spänningen i din kropp en gång till och fortsätt denna cykel, tills du uppmanar din kropp och ditt väsen att hålla spänningen och släppa att din kropp och varelse fortfarande känner sig avslappnad. Du kommer att inse att spänningen och ännu viktigare de onödiga energierna har släppts. Detta är ett mycket kraftfullt sätt att frigöra energi, speciellt energier som du är medveten om och de som du är omedveten om. När du går in för att spänna din kropp kan du upptäcka att din kropp spänner sig även efter att du har släppt, det beror på att du ger ett kommando till din kropp. Det kommer inte att hålla samma energi eller effekt och det kommer bara att kännas som om du spänner din kropp och inget annat.

Vi Arkturier är hängivna till uppstigningen av alla varelser och därför vill vi uppmuntra er att uppnå denna enkla övning som vi känner som den Stora Frigörelsen för hela mänskligheten, Moder Jord och alla varelser. När ni är redo kan ni kalla fram oss Arkturier för att stödja er i detta eftersom det inte är lämpligt för alla varelser att uppnå detta på egen hand. Ange att du vill uppnå den Stora Frigörelsen å alla varelsers vägnar för att hjälpa uppstigningen. När du säger detta föreställer du dig att du omfamnar alla varelser, alla aspekter av jorden. Du blir alla varelser, alla aspekter av jorden. Du tar inte på dig energin; du ansluter bara till den. Spänn din varelse och sedan när du är redo och först när du är redo med utandningen, släpp, slappna av, släpp allt och fortsätt denna process tills den är uppnådd, tills du känner att processen är klar.

Du kanske upptäcker att du vill fokusera på ett visst ämne som är kopplat till världen eftersom detta kan vara lättare. Det är viktigt att ge tid till detta om du vill uppnå det för världens räkning.

Detta är känt som den Stora Frigörelsen med enkelhetens vibration och vägledd av Arkturierna.

Det är en ära att få tjäna er och att stödja er genom er uppstigning.

Vi tackar er,

Vi är Arkturierna

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...