Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 24 november 2017

 

Att Nå Nya Kanaler ∞Det 9:e Dimensionella Arkturian Council

”Hälsningar. Vi är det Arkturiska Rådet. Vi är glada över att ansluta till er alla.

Ni frambringar en enorm mängd energi när ni flyttar till femte dimensionen. Ni får tillgång till mer via olika kanaler än vad ni tidigare har kunnat komma åt, och ni har långt mindre blockeringar inom er än vad ni tidigare haft under denna livstid. Vad detta innebär är att ni är redo att hjälpa utomjordingarna som har arbetat bakom kulisserna för att säkerställa att allt går smidigt med medvetandeskiftet.

De har väntat på er, och nu är ni redo. Ni är redo att ge dem mer av mänsklighetens essens. Ni blir mer hybridiserade, men inte i den traditionella meningen med det ordet. När ni kommer åt dessa kanaler och tillåter mer energi att strömma, blir ni mer av er Källenergis Jag och blandar den essensen med mänsklighetens essens för att skapa en helt ny ras av människor.

De utomjordingar som har hjälpt er, och de är från hela galaxen, är mycket imponerade av denna rörelse framåt i mänskligheten. De ser er beredskap, och de är ivriga att arbeta med er. Många av er har drömmar om möten med utomjordiska varelser, och detta kommer att fortsätta. Ännu fler kommer att drömma om att vara på skepp och tala med råd och kollektiv, och allt gör er redo för upplevelsen i det vakna tillståndet.

Mer än någonting annat har ni gjort er redo genom att släppa era egna blockeringar till dessa mycket kraftfulla kanaler och släppa in så mycket mer av Källan. Den mänskliga erfarenheten på planeten Jorden förändras, och den förändras till det bättre. Ni är ledare för den här rörelsen, för att ni har kunskapen att ni är Källenergivarelser, men utan någon hybris som ibland följer med denna kunskap

Vi är det Arkturiska Rådet, och vi har haft en förbindelse med er. ”

 

 

Översättning: Lars-Eric Sidling

 

Du gillar kanske också...