Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 februari 2022

 

Det Arkturiska Rådet via Daniel Scranton, 17 februari 2022

 

De Nuvarande & Kommande Marsenergierna

Det 9:e Dimensionella Arkturiska Rådet,

kanaliserat av Daniel Scranton

 

”Hälsningar. Vi är Arkturiska Rådet. Vi är glada att få kontakt med er alla.

Vi är mycket glada över att ge er denna sändning, eftersom vi vet hur många av er som är intresserade av att få några goda nyheter om en förändring, och vi har märkt att energierna som har kommit in för att stödja er alla och att vara medskapande med er har blivit otroligt väl mottaget. Ni har gått över de flestas förväntningar, och ni har gjort det möjligt för de varelser som hjälper och stöttar er, liksom vi själva, att gå ännu längre och djupare.

Vi har nu förmågan att nå er alla genom era kronchakran när som helst på grund av den vilja som ni har visat att öppna upp för de högre frekvensenergierna. Detta betyder att ni kan förvänta er mer direkt kommunikation med sådana som oss, och ni kan förvänta er fler omedelbara nedladdningar när ni ber om dem och när ni är öppna i ert hjärta för att ta emot dem.

Era kronchakran är öppna, men ni måste fortfarande kunna tillgodogöra er de energier ni tar emot, och det är därför ni behöver fortsätta att ha era hjärtan öppna. Därför är det så viktigt för er att inte ingripa i er process genom att tänka hur ni ska ta emot det ni har bett om och det som ges fritt av oss och de andra som hjälper er. Detta bådar mycket gott för er alla när det gäller de kommande marsenergierna, såväl som vårdagjämnings energierna som kommer till er inom mycket kort.

Ni är redo för några stora förändringar där i era liv och på planeten Jorden, och tillräckligt många av er har överlämnat och har accepterat det nuvarande tillståndet för att tillåta det ni har bett om vid denna tidpunkt. Och när ni ber, frågar ni inte bara för er själva, utan för alla andra där på Jorden också, och det förstärker leveransen av alla energier, samt ökar kraften och styrkan hos dessa energier. Ni ger plats i era chakran för det ni har bett om genom att släppa det som inte längre tjänar er, och även om det har varit en smärtsam process för många av er, kom bara ihåg att när ni går igenom något, oavsett om det är en smärtsam känslomässig upplevelse eller en smärtsam kropp, ni gör framsteg eftersom ni släpper det ni blir medvetna om i det ögonblicket.

Fortsätt att omfamna, släppa och vara villiga att känna allt som dyker upp för er, och ni kommer att fortsätta att vara de mest kraftfulla energikanalerna som Jorden någonsin har sett, och kom ihåg att också kalla på oss direkt och förvänta er att det ni ber om automatiskt ges till er. Det gör det lättare för er att slappna av och ta emot det.

Vi är Arkturiska Rådet, och vi har uppskattat kontakten med er.”

 

Översättning: Bodil

 

Du gillar kanske också...