Arkturierna via Natalie Glasson, 3 juni 2022

 

 

Arkturierna via Natalie Glasson, 3 juni 2022

 

Att Känna Sig Vilsen – En Uppstigningsfas, av Arkturierna

Kanaliserad genom Natalie Glasson – Originalkälla: Sacred School of OmNa

 

Hälsningar och kärlek ger vi er nu; vi är Arkturiernas kollektiva energi och medvetande. Vi vill ge information såväl som vägledning om hur man kan övervinna en uppstigningsfas med verktyg, färdigheter och heliga utrymmen som vi vill dela med er och påminna er om. Många av er kanske känner er vilse i er nuvarande verklighet. Du kan känna dig som om du inte riktigt vet vad du ska göra med din verklighet, ditt liv eller ens ditt uppstigningssyfte. Du kan känna dig som om du har en dröm eller en önskan och helt enkelt inte kan förstå hur du ska få det att hända, att uppleva det i din verklighet. Din dröm, önskan eller mål kan kännas omöjliga att manifestera och därför kan du känna dig helt vilsen utan att veta vad du ska göra. Du kanske har ett andligt eller ett uppstigningsmål, en förmåga eller färdighet som du har försökt väcka under en tid, och ändå känns det helt enkelt omöjligt. Du kan känna dig vilsen i andras närvaro, som att du inte passar in eller att de inte förstår dig. Du kanske helt enkelt inte kan fatta ett beslut i din verklighet eller kanske vet du inte vilken väg du ska ta härnäst. Det kan vara så att din verklighet känns så utmanande att till och med att ansluta andligt verkar överväldigande, eller att du inte kan göra det.

Vi, Arkturier, önskar komma fram och dela helt enkelt att känslan av att förlora på något sätt eller form faktiskt är en fas av uppstigning. Acceptera och fira lite att du känner dig vilsen, för det betyder att du rör dig stadigt och lätt längs din andliga uppstigningsresa, och även om det kanske inte känns lätt just nu, så utvecklas du faktiskt. Detta ögonblick av att känna dig förlorad låter dig bli medveten om att det finns något vackert, en inlärning och förståelse, ett minne som väntar på att du ska erkänna det. Det finns en healing som är redo att äga rum, en frigörelse av energier och gränser som du är på väg att kliva igenom. Även om du kanske känner dig vilsen i alla områden av din verklighet eller bara ett eller två, finns det en viss glädje, en viss tröst som kan uppnås genom att förstå att detta är en uppstigningsfas i en resa av utforskande som gör att du kan blomma ut med större glädje, förståelse, sanning och kärlek. Om du kan acceptera denna tröst genom förståelse, kommer det att göra det lättare för dig att känna igen vad som behöver vinnas, förstås eller accepteras för att du ska kunna gå igenom och släppa dessa känslor av vilsenhet. Att Bemyndiga din varelse, för att känna dig mer säker, fokuserad, jordad och med större förståelse för dig själv och din egen andliga resa.

Vi, Arkturier, vill stödja denna uppstigningsfas genom att erbjuda några verktyg som du kan använda för att ytterligare väcka inspirationen, förståelsen eller det nya perspektivet som behövs och krävs. Vi vill bjuda in dig att besöka Arcturian Sanctuary for Healing and Remembrance. Detta är ett område för speciella ashrams, heliga utrymmen på de inre planen inom vårt arkturiska medvetande. Det består av tre ashrams. Den första är det Arkturiska Ashramet för Engagemang. Det andra är det Arkturiska Ashramet för Styrka och det tredje är det Arkturiska Ashramet för Renhet. När du ber om att bli transporterad till dessa tre ashram börjar du en resa av integration med de Arkturiska energierna och din egen heliga själ.

Det Arkturiska Ashramet för Engagemang

När du går in i det Arkturiska Ashramet för Engagemang går du in i energin av klarhet, av att vara jordad, med fokus på vad som behövs och är lämpligt, och du förblir ansluten till dig själv och Skaparen hela tiden. Man kan säga att denna energi av engagemang är nästan motsatsen till att känna sig vilsen. När ni tillåter och bjuder in oss, Arkturier, att transportera er till Engagemangets Ashram, kan ni andas djupt och absorbera utrymmets energier. Du kanske håller i din medvetenhet var du känner dig vilsen och hur du känner. När du andas in de Arkturiska energierna av engagemang kommer du att få helande, gränser och blockeringar kommer att uppmärksammas eller släppas, och du kan komma att känna dig mer engagerad i dig själv. Du kanske känner dig mer lojal, dedikerad till dig själv, din Uppstigning, Skaparen, samtidigt som du hittar en lösning på att du känner dig vilsen. Vi indikerar inte att du inte är engagerad eftersom vi vet att du är det, men detta ord beskriver en energi som ger fokus och anslutning, och detta är ett viktigt sätt att börja denna resa. Vi inbjuder dig att uppleva detta ashram så många gånger du vill.

Det Arkturiska Ashramet för Styrka

När du känner dig redo kan du be oss Arkturier som ett kollektivt medvetande att transportera dig till Styrkans Ashram. Du kan andas djupt omgiven av denna energi. Du kanske fortfarande vill hålla fokus på att känna dig vilse i din medvetenhet. Detta kan ha ändrats efter din tid i Engagemangsashramet eller så är det kanske samma sak. Det är för dig att följa din egen vägledning. I Styrkans Arkturiska Ashram stärks varje del av din varelse. Din förbindelse med Skaparen, din förbindelse med jaget, dina heliga förmågor och dina chakran stärks med ljus. Alla positiva kärleksfulla aspekter av ditt väsen eller skaparaspekter av ditt väsen bemyndigas, förstärks och vårdas. Detta ashram är som att uppleva en extas, den fyller dig med glädje, med lycka. Du känner dig engagerad, du känner dig stark, bemyndigad, kan uppnå vad som helst och ändå finns det ett jordande med det, en ödmjukhet, en känsla av tacksamhet för allt du har och allt du är. Du kan uppleva detta ashram en eller flera gånger.

Det Arkturiska Ashramet för Renhet

Det tredje ashramet är Renhetens Ashram. Om området där du kände dig vilsen fortfarande finns kvar eller har förvandlats, ändrats eller förändrats något, då kan du ta denna medvetenhet in i Renhetens Ashram. Detta ashram är där det finns högt vibrationsljus, du kan känna dig som om du är omgiven av flerfärgade ljuskulor. Denna energi kan också liknas vid enkelhetens vibration. Tar dig tillbaka till enkelheten i ditt väsen, din själ, ditt syfte och din förbindelse med Skaparen. Tillåter dig att förstå handlingar eller helande som krävs på ett mycket enkelt sätt. Din energi kommer att renas, den kommer att gnistra som en diamant. Det kommer att främja läkning och aktivering. Det kommer att finnas en känsla av att inse livets enkelhet och ditt syfte, och om du inte redan har fått inspiration om hur du ska gå igenom denna fas av att känna dig vilsen i din uppstigning är det ofta inom Renhetens Ashram som denna inspiration och visdom börjar gry.

Det är möjligt att besöka dessa tre ashrams i en enda meditation. Det är för dig att förstå din inre vägledning huruvida detta är lämpligt för dig.

Du kan också bjuda in dessa ashrams att kanalisera sin energi till ditt väsen som ett ashram eller till och med alla tre under din dag för att uppnå, tona in och anpassa dig så att deras energi flödar genom dig och stöder naturliga aktiveringar och naturlig evolution som gör att du kan gå igenom denna fas av att känna dig vilsen.

Du kan be om att dessa energier ska vara med dig hela dagen eller under hela ditt sömntillstånd. Det är för dig att följa din inre vägledning.

Du har svaren, förståelsen, perspektiven som krävs inom din varelse för att gå igenom denna fas av Uppstigning.

Vi, Arkturier med våra heliga ashrams, erbjuder helt enkelt verktyg för dig att få tillgång till din inre kunskap och ditt minne. Vi är alltid närvarande för att stå till tjänst för dig, för att vägleda och hjälpa, stödja och stärka dig.

Vi är Arkturierna. Vi älskar er, och vi tackar er.

————————–

 

 

 

 

Översättning: Lars-Eric

Du gillar kanske också...